Melyiket viselnétek egy elegans estén a sok kozul?
Hello
Nos, van két honapom, hogy megtalaljam az igazit, ami a koktélruhakat illeti :)
Osszel operaba megyek...Kivalasztottam par ruhat, és nem tudok donteni, melyiket rendeljem meg, illetve, hogy hogyan tudnam oket " téliesiteni"
Amit tudni kell rolam: magas, vékony, 30 éves, fekete haj, zoldeskék szem, szeretem a finom, elegans darabokat, utalom a kozonségességet...
Ime, a ruhak
Nagyestélyis válaszoló vagyok.
Értem...:)
Az első és az utolsó ruha tetszik.:)
A második valami gyönyörű... A színe is nagyon szép, a szabása letisztult, egyszerű, de a bross miatt mégsem hétköznapi.
(Franciaország miatt pedig nagyon irigyellek...)
21L
Mindenkinek koszonom, ( ment a zold kezecske mindenhova).. Bevallom, nekem is nagyon tetszik az utolso, azzal viszont az a baj, hogy " nem birna el" egy bolerot, vagy salat..
Az otodiken nagyon hezitaltam. Még alszom ra parat, de valoszinu a masodikat, a kék ruhat valasztom, jobban mondva azt a modellt, de pirosban ( vagy feketében), és egy ilyen bolerot vennék fel hozza:
a bolerohoz kotelezo szerintem egy kissé bovulo fazonu ruha..
Hmm..szegény bankkartyam fustolni fog :D :D
Ezek közül a 2., 3.-at tudom elképzelni operába, noha én még sosem jártam ott.
A többit vagy az anyaga (túl nyárias pl: az első) vagy a szabása miatt nem. De amúgy szépek.
Ha magas és vékony vagy, hosszú estélyi ruhán nem gondolkodtál? Abban talán nem fázol annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!