Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol tudnék magamnak ilyen...

Hol tudnék magamnak ilyen ruhát készítetni?

Figyelt kérdés
Hol tudnék magamnak ilyen ruhát készítetni amilyen ebben a videóklipben az énekes visel: [link] A nadrágot a polót és azokat a sál szerű ruhadarabokat szeretném hordani én is de nem tudom hogy kivel tudnám elkészítetni, itt Budapesten bellül. Van olyan aki egyáltalán így videóról és megbeszélés alapján meg tudná valósítani anélkül hogy nekem kellene mindent megterveznem, persze a minőség is fontos de hajlandó vagyok megfizetni?

2021. szept. 8. 23:40
 1/3 anonim válasza:
55%
Egy jó szabó mindenre képes. Budapesten hát hol is máshol .. vannak jó szabók.
2021. szept. 9. 03:28
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát tudom csak az a gond hogy mind ilyen specifikus, esküvői ruhák stb. Nem tudom konkrétan kit kellene keressek.
2021. szept. 9. 15:39
 3/3 anonim válasza:
Így én se tudom. Én is annak tanultam. Biztos valaki vállalja . Hívd fel őket hogy ruhát szeretnél csináltatni. Ha vállalja meg személyesen mutasd meg neki mire gondoltál.
2021. szept. 9. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!