Budapesten lehet valahol egyedi szandált vagy sarut keszítetni?
A nyugati pályaudvarnál van egy cipős/sarus, arrafelé kell felmenni, mintha az mkb-ba, vision expressbe mennél, csak a hosszú feljáró helyett a lépcsőn. Ha felérsz a lakóház kapualjában már ki van téve a cipő/saru tábla a kis kirakatra, bent az udvaron van az üzlet.
Kézzel készült egyedi minden, ehhez mérten àrazva, de minőségi: 16 évesen vettem ott sarut, párszor szíjakat kellett hozzá pótolni, ami elvásott a dörzsölődésnél (az enyém olyan volt, amit csak befűzött madzagok tartottak). 24 voltam asszem, mikor egyszer vittem talpaltatni, és szètjött közben, akkor szinte újan kaptam vissza, olyan lelkiismetetesen cserélte a néni, amit kellett. További 4 évig húzta így, pedig tavasztól őszig mindig nyúztam.
Honlapjuk nem tudom, van-e, nyáron Mesterségek ünnepén tudom, hogy kint szoktak lenni mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!