Szerintetek gáz, ha valaki a kínaiban vásárol?
kínai és kínai között is van különbség. nem mindegy, hogy 200 ft-os fuxos szart veszel, vagy mondjuk 1500 ftos, normálisan kinéző pólót. persze, van itt több alternatíva is, nem csak ez a kettő :)
olcsó ruha is lehet jó, bár a kínai cuccok nem kifejezetten a minőségükről híresek.
és nem nézek le senkit, aki igényesen(!!!), de kínaiból öltözködik.
szóval ha kerülöd a nagyon olcsónak kinéző csiriviri cuccokat amikből lóg a cérna, akkor nem gáz :)
17/L
Szerintem nem gáz.
Itt nálunk is van egy kínai,és ott ugyanolyan normális ruhák vannak,tökjó csőnacik meg minden.
Én nem csak ott szoktam,de sokszor igen,és nem tartom gáznak:)
még szép hogy nem gáz:D
utálom azt a r*bancot aki régen a "barátnőm" volt, és ha a másik barátnőmmel bementünk a kínaiba szinte ugy csinált mintha inkobnitóban lenne.. ezt a jókis new yorkeres gatyáira fel amik két hét alatt szétmentek a lába között.. én mindenhonnan vásárolok, turkálóból, kínaiból, márkaboltokból, és rohadtsokan dicsérték az öltözködésem, az ővét senki, de azért amikor megkérdeztem benézünk e egy turkálóba edzőterem után azt mondta hogy "nemár ne rontsuk le az imidzsünket" mintha az övén lenne mit rontani:D(Y)pff
szal nem gáz, különben is A DIVATOT NEM KÖVETNI KELL HANEM DIKTÁLNI!:D
béke.
Nem gáz. 17 vagyok és szoktam kínaiból is vásárolni.
de mikor úgy 13-14éves voltam a barátnőmmel mindig jól körülnéztünk ,hogy nem-e lát ismerős mielőtt bemegyünk kínaiba. Most már csak nevetünk rajta milyen hülyék voltunk, hogy így foglalkozttott osztálytársaink véleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!