Szerintetek mennyire gáz egy fekete neylon harisnya es fekete farmer rövidnadrággal?
Figyelt kérdés
Van hozzá alakom, nem az a baj, csak hát..... Nagyon gáz lenne?2021. szept. 5. 11:41
11/21 anonim válasza:
Nem minden ruhadarabot kizárólag a hasznossága miatt viselünk...
12/21 anonim válasza:
11-es
Semmi sem tiltja, hogy a divatos(nak) gondolt ruhadarabok közül az ember olyat válasszon, amiben az ember nem néz ki úgy, mint akinek fogalma sincs, hogy izzad vagy remeg. Van még elég, amit fel lehetne venni.
13/21 anonim válasza:
De azt sem tiltja semmi, hogy télen rövidnadrágot hordjak kabáttal, vagy éppen bélelt nadrágot pólóval. Értelme? Semmi. Jól állna? Még az is lehet, hogy igen. Megfázok? Az az én bajom.
Ehhez képest a harisnya+rövidnadrág még kifejezetten lájtos, sőt, akár még időjárásnak megfelelő öltözet is lehet. Szóval ha valakinek tetszik és jól érzi magát benne, akkor miért ne hordhatná?
14/21 anonim válasza:
Azért mert a kérdés az volt, hogy MÁS számára gáz-e? Ha csak az a szempont, hogy neki tetszik, akkor fel sem teszi a kérdést, hanem felveszi és kész.
15/21 anonim válasza:
Hát akkor a kérdés tulajdonképpen eldöntetett... Jóval többeknek tetszett, mint akiknek nem.
16/21 anonim válasza:
Ez igaz, de 9 millióan még nem nyilvánítottak véleményt.
17/21 anonim válasza:
Nem baj, a "többség" erre szavazott... Így megy ez ebben az országban. :)
18/21 anonim válasza:
Nem gaz sőt.. pasik is hordjak igy . Nekem tetszik
19/21 anonim válasza:
Hát, inkább szoknyával, de ha nadrággal, akkor semmiképp ne a fenékkibújós fazonnal, hanem legyen egy normális hossza, lehet még az sem baj, ha nem annyira feszes
20/21 anonim válasza:
Pasik hordják? Még nem láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!