Mennyiért vennél farmer nadrágot? Mi a maximum ár? Mennyiért szoktál és hol?
Én neten szoktam, amikor leárazások vannak (pl emagon), vagy premier outletben, levist, mustangot. Nálam a határ max 15k.
Régebben c&a-ban vettem, jó minőségű farmereket árulnak amúgy, de kb annyiba kerül, mint netről akciósan egy márkás..
A Tescoban nagyon jó nadrágokat lehet kapni, a minőségük messze veri az árukat. Van onnan olyan, 3 éves farmerem, ami a leggyakrabban viselt nadrágom. Igaz, most kezdi beadni az unalmast, de kb. 4e Ft volt, és szuper a szabása is, nagyon kényelmes.
Én ruhák terén azt látom, hogy a magasabb ár nem feltétlenül jelent jobb minőséget, ill. ahol igen, ott már nagyon zsebbe kell nyúlni.
Mondom mindezt úgy, hogy régebben abszolút a minőségi, márkás holmik híve voltam (Gas farmerek, 4You ingek stb.), de anno pár ezer Ft felár ellenében minőséget kaptál. Ma ez pár 10 ezer. Ennyit nem romlott a Ft, de durván elszálltak az árak. Farmer, 50 ezerért? Ne már... :)
Levi’s,illetve Gas farmert használok.
40 ezertől többet nem adok egy farmerért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!