Naggyából menyibe kerülhet maximum egy teljes nyári cuccok vásárlása?
57 ezert sok, ha ez 3 db ruhát jelent.
Nem sok, ha pl. 10 db.
Mivel semmit sem írtál, hogy ebben mi van benne, így nem lehet tudni, hogy sok-e.
ismételném az 1-es kérdését: hány darab, milyen ruhadarabok???
Ha kínából jön, vámot és áfát is számítsd rá, méghozzá a szállítási költséggel megnövelt végösszegre!
Pont ezért nem érdemes egy idényre “bármi, de legyen valami” alapon felvásárolni egy csomó olyan cuccot, amiből max. 1-2 darabot fogsz hordani, a többi meg érintetlenül csak a szekrényben porosodik.
Már régóta nem vásárolok így. Ha valami megtetszik, és úgy gondolom, biztosan hasznát vehetem, megveszem.
Egyébként most borzasztóan nagy az infláció, - webshopokban is tapasztalom. 3-4 éve még 12.000 Ft-ért tudtam venni magamnak egy igényesén elkészített ünnepi ruhát. Ehhez képest ma már 35.000 Ft alatt nem jövök ki, ha ilyen alkalomra kerül sor. A gagyi kínaikat árulják annyiért, mint régen a minőségit.
2 db len-pamut keverék nadrág
2 db len-pamut keverék ing
2 pár nyári cipő
4 db mintás póló
85 000 Ft
Ja, és ezeket az
answear.hu
fashiondays.hu
aboutyou.hu
oldalakról rendeltem.
(6-os vagyok)
Páromnak (24 éves férfi) egy teljes nyári szettet (nadrág 3 db, póló kb 8-10 db, talán némi fehérnemű, egy napszemcsi meg egy farmer dzseki) tavaly 85 ezerért vettünk, muszáj volt, sokat fogyott, semmi nem volt jó rá. Idén ezeket hordja nagyobb részt, 1-1 darabot veszegetünk hozzá.
Én magamnak nőként a világ minden pénzét el tudnám verni, bár többnyire leárazások idején vásárolok, azért szerintem egy teljes adag nálam is hasonló árfekvésű lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!