Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Naggyából menyibe kerülhet...

Naggyából menyibe kerülhet maximum egy teljes nyári cuccok vásárlása?

Figyelt kérdés
Idén ezt online terveztük megoldani, sokkal kényelmesebb és a vírus miatt is pramtikusabb/ biztonságosabb. Találtam egy nagyon jó online boltot. Görgettem rajta és betettem a kosárba ami tetszik aztán megnéztem hogy mennyiből jön ki. Na hát ez az összeg 192 dollár volt ami naggyából 57 ezer forint, ami szerintem nagyon sok. Nem nagyon értek az ilyenekhez, úgyhogy azért kérdezem, hogy kb. mennyi az az ár amiért még megéri ilyen cuccokat venni. Válaszokat előre is köszönöm.:)

2020. jún. 19. 11:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Attól függ mennyi mindent vettél. Ha tényleg nulláról indulsz és ebben van lábbeli, fürdőruha miegymás ez egy teljesen korrekt ár. Egy sima combközépig erő pamut ruha 4-5ezerről indul.

Egyébként én is úgy vásárolok, mint egy előző. Ha tetszik valami, és kifogom használni megveszem, de alapvetően nincs évszakonként elkülönülő ruhatáram.

2020. jún. 20. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!