Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, hölgyek! Titeket nem...

Lányok, hölgyek! Titeket nem zavar, hogy minden farmer bokorugró, rövid? Hol vehetnék rendes hosszúságú nadrágot?

Figyelt kérdés

Először is sziasztok, aki olvassa!

Már rég bosszant ez a dolog és sajnos a legtöbb utamba eső boltban mindig minden nadrág rövid😔

Igaz nem vagyok egy alacsony lány, mert 170 cm vagyok, így nincsenek is nagy elvárásaim, de egyszerűen fázik a bokám, és idegesít hogy mindig kint van. Emellett pedig már előre tudom hogy egész őszi/téli szezonban huzigálni fogom a nadrágjaimat, mert kilóg a bakancsból, bokacsizmából. Egyébként 2 húgom van, akik mindketten alacsonyabbak nálam, kb 165-166 cm magasságuak, a maguk mèretèben ez náluk is probléma, tehát úgy gondolom nem csak a magasságom miatt, hanem az általános divat/szabasminták miatt van ez a tendencia.

Én a h&m, f&f, orsay, esetenként spiengfield üzletekben szoktam és tudok vásárolni. Általában 36-38-as nadrágokat hordok. Gondolkodom hogy new yorker esetleg mango vagy egyéb üzletekben nézek szét a problèmával.

Titeket nem zavar hogy minden nadrág rövid? Hol vásároltok nem túl rövid szárú farmereket?

2021. szept. 3. 20:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
De, rettenetesen zavar, én is 170 centi vagyok (az azért bőven nem égimeszelő, szerintem simán átlag női magasság), és a nagyobb méreteknek sem hosszabb a szára, én 44-es gatyát hordok és ugyanúgy kint van a bokám mindenből :(
2021. szept. 6. 00:05
 12/16 anonim ***** válasza:

8.

Csak én erőszakolok már ha a kommentem annak számít valamit is a kérdezőre?

Más nem?

Leírtam a véleményem, csupán ennyi.

2021. szept. 9. 13:00
 13/16 anonim ***** válasza:

De, roppant bosszanto es ertelmetlen ez az egesz. Es nem is az, hogy jo akkor van par bokavillantos es a tobbi normalis, neem orulj ha talalsz normalisat egyaltalan...

En ugy szoktam, hogy bemegyek csomo boltba es remenykedem, hogy csak talalok valahol. H&M-bol, Terranovabol vettem legutobb

2021. szept. 20. 08:46
 14/16 anonim ***** válasza:

Nagyon zavar engem is, 172 cm vagyok és van pár ilyen nadrágom, mivel muszáj volt vmit venni, tükörben annyira nem is adta vissza, de mikor láttam magamról egy fényképet, elszomorodtam, mivel optikailag összenyomott a nadrág, tömzsilábat varézsolt,pedig amúgy hosszú, vékony lában van.

Én is kutakodásban vagyok, most az új problémám, hogy a ruhák mérezetése szörnyű, pl. C&A-ból volt régről egy 38-as nadrágom, jó rám, viszont a mostani 40-es is nagyon pici, a Stradi-ban meg aztán pláne, olyan mintha 13 évesekre készülne. Hihetetlen.

Még keresem az igazit! A Mango-ban szerettem volna én is megnézni, viszont azt olvastam hogy megszűntek az üzleteik, csak rendelni lehet.

2021. szept. 20. 10:46
 15/16 A kérdező kommentje:

Képzeljétek a Spriengfield-ben találtam nagyon jó hosszúságú nadrágot. 3-at is vettem, mert akkor még akció volt.

Így kb semmivel se volt drágább, mint egy jobb h&m farmer.

Tök jo a fazonja és a szàra is bőven hosszú :) szerintem még nálam 5-7 cm-vel magasabb lányokra is jó lehet! Érdemes ott is körbenézni, aki teheti.

Ja és kényelmesek is!

2021. nov. 25. 23:40
 16/16 anonim ***** válasza:
Ez jó hír, köszönjük!:)
2021. dec. 23. 10:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!