Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz, ha a skinny jeans bevág...

Gáz, ha a skinny jeans bevág a fenekembe?

Figyelt kérdés
Lány vagyok.
2021. szept. 2. 21:03
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%
Ha nekem meg nem tetszik, abba te ne szólj bele.
2021. szept. 9. 13:43
 22/26 anonim ***** válasza:

Normális.

A skinny farmer ilyen, pont ez a lényege hogy mindenhol feszül és leköveti az anyag az alakot, formákat, azáltal nyilván be is vág a fenékbe.

És ebben nincs különbség a nemek között sem, csajokon - pasikon ugyanúgy feszülnie kell, és bevág a fenékbe ha megfelelő a méret és normálisan hordják. Néhány pasinak csak azért lóg a seggén, mert túl nagy a méret és trottyosan leengedik mint aki betojt sajnos. De normális esetben feszülnie kéne.

2021. nov. 29. 09:12
 23/26 anonim ***** válasza:
0%
Inkább tojjak be, minthogy ilyen középkori lantművész vagy udvari bohóc harisnyában korzózzak férfiként.
2021. nov. 29. 14:26
 24/26 anonim ***** válasza:
41%

Igen 23-as te mint IGAZI férfi csak is kizárólag olyan bő nadrágokat viseljél mint mostanában a kislányok.

Jajj! De azzal nem lesz megint baj, hogy FÉRFIKÉNT olyan nadrágot hordasz mint a nők..?

2021. nov. 29. 14:44
 25/26 anonim ***** válasza:

Férfiként én a lígó-lógó buggyos bő gatyákat nem igazán kedvelem magamon. Ami most rajtam van skinny-nek van írva, de szerintem csak egy szűkebb fazonú farmer. Nem harisnya, rendes vastag farmer anyaga van. Nem vág be se fenéknél, se szerszámnál, de végig rásimul a lábamra. Én ebben érzem jól magam.

Csajokon ha be is vág és az illetőnek jó alakja is van hozzá, szerintem egyáltalán nem gáz. Sőt, nekem inkább tetszetős a látvány.

2021. nov. 29. 16:37
 26/26 anonim ***** válasza:

nem egyáltalán nem gáz…sőt, inkább előnyös is lehet...rugalamas de szűk anyaga teljesen testhez álló, és ki emeli a vonalakat, a formákat..

Tökéletes illeszkedése miatt is fordulhat elő, hogy bevág a fenékbe..nekem is bele szokott..mondjuk én sokszor direkt húzom bele mert fel húzom a derekát jó magasra

2024. máj. 14. 06:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!