Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » CCC cipőüzletről mi a vélemény...

CCC cipőüzletről mi a véleményetek? Ciki ott vásárolni?

Figyelt kérdés

2021. aug. 30. 16:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
41%

Én rengeteg cipőt vettem ott az elmúlt egy évben. Adidas, Bugatti, Tom Tailor stb. Mindegyikből tudom a méretet, így megvártam míg akciós lesz a kiszemelt modell és on-line megvettem. 22 ezres Bugattit 10 ezerét, 16 ezres Adidast 8500-ért.

De ezeket a Sprandi, meg Lanetti dolgokat el kell felejteni!

2021. szept. 1. 12:13
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
A Gino Rossi és a Lasocki milyen? Szintén CCC-s márkák.
2021. szept. 1. 12:19
 13/17 anonim ***** válasza:
91%
11-es, miért felejtsük el a Sprandi márkát??
2021. szept. 1. 17:36
 14/17 anonim ***** válasza:
4%
Vegyél, aztán majd megtudod... Persze csak úgy, hogy használtál előtte kicsit minőségibb lábbeliket is.
2021. szept. 1. 19:07
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Ott dolgoztam és nem éltem meg cikinek :D Amúgy betér szinte mindenfajta ember: fiatalok, nyuggerek, ukrán, kínai turisták is
2021. szept. 4. 22:57
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem ciki, de borzasztó gyenge minőség. Mindkét CCC-s cipőmnek kilyukadt a talpa pár hónap után, apám ott vásárolt cipői is hamar szétmentek, ráadásul még drága is.

Az egyik válaszolónak meg igaza? A Sprandi talán az egyik legrosszabb minőségű cipő az összes közül.

2023. jan. 10. 08:13
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ezt írtam én is. Olyan vékony a talpuk, mint a papír. Nagyon hamar lyukara kopik. Gondolom ezen tudnak spórolni anyagot, költséget. Az meg külön jó nekik ha nem tartós a termék, mert akkor pörög az üzlet.

Én most engedtem a csábításnak és az év végi leárazás alkalmával vettem egy cipőt, mert olcsó volt. De pár hónapig fogom csak tudni használni és kuka, tovább biztos nem. Ezt eleve belekalkuláltam.

2023. jan. 10. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!