Én rengeteg cipőt vettem ott az elmúlt egy évben. Adidas, Bugatti, Tom Tailor stb. Mindegyikből tudom a méretet, így megvártam míg akciós lesz a kiszemelt modell és on-line megvettem. 22 ezres Bugattit 10 ezerét, 16 ezres Adidast 8500-ért.
De ezeket a Sprandi, meg Lanetti dolgokat el kell felejteni!
Nem ciki, de borzasztó gyenge minőség. Mindkét CCC-s cipőmnek kilyukadt a talpa pár hónap után, apám ott vásárolt cipői is hamar szétmentek, ráadásul még drága is.
Az egyik válaszolónak meg igaza? A Sprandi talán az egyik legrosszabb minőségű cipő az összes közül.
Igen, ezt írtam én is. Olyan vékony a talpuk, mint a papír. Nagyon hamar lyukara kopik. Gondolom ezen tudnak spórolni anyagot, költséget. Az meg külön jó nekik ha nem tartós a termék, mert akkor pörög az üzlet.
Én most engedtem a csábításnak és az év végi leárazás alkalmával vettem egy cipőt, mert olcsó volt. De pár hónapig fogom csak tudni használni és kuka, tovább biztos nem. Ezt eleve belekalkuláltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!