1/17 anonim válasza:
Ott is vannak márkás cipők,meg amúgy is,mitől lenne ciki? Az a ciki,aki ezt cikinek gondolja..
4/17 anonim válasza:
Szerintem tök jó, akár márkás cuccok is vannak. Azt gondolom hogy egyaltalán nem ciki!!
5/17 anonim válasza:
Miért, hol nem ciki cipőt venni?
6/17 anonim válasza:
Mitől lenne ciki?
Én néha benézek álmodozni, nekem túl drága :/
7/17 anonim válasza:
Mitől lenne ciki? Vannak kifejezetten drága bőr cipők is.
A kislányomnak most vettem ott egy adidas cipőt. Nem gondolnám, hogy ciki🙄
8/17 anonim válasza:
Én sem tudom, mitől lenne ciki. Egyáltalán nem a kínai legalja minőségre sem. Pár cipőt vettem onnan, nagyon jól néznek ki. Egyedül ami miatt nem szeretem, hogy szinte mindegyik cipőjüknek a talpa papírvékony. Konkrétan volt olyan cipőm, amit egy évig nem tudtam hordani, mert a vékony talpa egyszerűen lyukasra kopott. A kopás pedig természetes elhasználódás, nem gyártási vagy anyaghiba, azaz garancia nincs rá. Nekem ez az egy bajom van velük. Hiba néznek ki jól a cipőik és árban sem vészes, először mindig a talpát nézem meg. Ha olyan mint a papír, ott is marad.
9/17 anonim válasza:
Nem ciki és jó üzlet, én is szoktam ott vásárolni.
10/17 anonim válasza:
Nekem van onnan szalmatáskám és szalmakalapom, hajcsattom, nagyon jók. Régebben volt cipőm is, sőt a gyerekeimnek is vettünk ott. Semmi ciki nincs benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!