Milyen alapdarabok vannak a szekrényetekben?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok. Szeretnék egy olyan szekrényt összeállítani, amiből tudok akár lezseren, lazán és csinosan, elegánsan is öltözködni. Gondolok itt pólókra, nadrágokra, cipőkre, kabátokra stb.
Nem mindenkinek áll minden jól.. Körülbelül ilyen alkatom van (de épp fogyózom):
Szóval 75 kg vagyok jelenleg és 172 cm magas. Érdekel, hogy ti milyen ruhákat tartotok a szekrényetekben!
2021. aug. 30. 11:12
11/12 anonim válasza:
9. köszi!
10. hogy pl. ne 10 000 forintot kérjenek el egy sima egyszínű pólóért...
12/12 anonim válasza:
11 Azért 10ezer alatt lehet találni normálisat szerintem.Én az about you-n szoktam vásárolni leginkább, de vettem már a tesco f&f részlegen(ez nagyon olcsó volt), vettem már a zarában, reservedben 3000-4000Ft körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!