Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, milyen cipőt hordtok...

Lányok, milyen cipőt hordtok ebben az időben?

Figyelt kérdés
Gondban vagyok, hogy milyen cipőt kellene hordanom ilyen időjárás mellett. Gyakran hordok egyberuhákat, amikhez melegebb időben szandált viselek, most viszont reggelente 13-15°C van. Én alapvetően nem vagyok fázós típus, így simán felveszek körömcipőt is, viszont munkahelyen (irodai munka) megszóltak már miatta ill. azért is, mert kopog a cipőm, a balerinacipőket pedig nem igazán szeretem. Milyen cipőt viselnétek a fentiek tükrében, elegánsabb stilus esetén?
2021. aug. 29. 15:36
 1/7 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

loafer, oxford cipő vagy edzőcipő.

Ha elegánsabb, akkor az első kettő.

Én mondjuk utálom a szandált, szóval ennek tükrében mondom.

2021. aug. 29. 16:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Szandál
2021. aug. 29. 17:37
 3/7 A kérdező kommentje:
#2 ilyenkor még felvehető? Sorry, ha butaságnak tűnik a kérdésem, de a környékemen mindenki kabátban van egész nap, ami szerintem túlzás.
2021. aug. 29. 17:40
 4/7 anonim ***** válasza:

hát, megszólni nem szólnék meg egy munkatársat amiért ilyen időben szandálban járkál, de azért igencsak furcsán néznék.

az azért eléggé "érdekes" hogy irodai munkában megszóltak amiért körömcíipőt veszel fel, meg hogy kopog a cipőd...

amúgy a cipész tud a sarkára tenni valamit, hogy ne kopogjon. (lehet otthon is meg lehet oldani, én még egyikkel sem vesződtem)

2021. aug. 29. 18:31
 5/7 A kérdező kommentje:

#4, pedig igaz. Állítólag zavarja a kollégát, hogy kopogok. Mérnöki iroda vagyunk, sok a férfi, a nők többnyire farmer+sportcipő kombóban vannak. Rajtam kívül más is jár elegánsabban, igyanúgy kopog a cipője, de neki nem szólnak be érte.

Szerintem megmaradok a körömcipőnél és tojok a világra...

2021. aug. 29. 18:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Az nem opció, hogy az irodában leveszed és akkor nem kopogsz?
2021. aug. 30. 15:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Balerina és loafer. De amúgy mi az már hogy beszólnak mert kopog a cipő? Te jó ég. Mondjuk a szomszéd nekem is beszólt tavaly, mikor lifttől gyalogoltam a lakásajtóig. Mert ő délután kettőkor nem tud aludni a cipoőkopogás miatt.
2021. aug. 30. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!