Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, mi a véleményetek az...

Lányok, mi a véleményetek az ingről úgy általában egy férfin?

Figyelt kérdés

Sosem bírtam magamon elviselni az inget, kényelmetlen, zavar, ha szűket veszek, akkor szorít, ha lazábbat, abban egy zsák krumplinak nézek ki, szóval sehogy sem jó. Plusz drágák is.

Munkahelyemen sajnos ráeröltetik az emberre (még a pólóing sem jó), de nagyon nem az én stílusom, eddig mindig pólóban jártam vagy sima egyszínű hosszuujjú pulóverben télen.

A lényeg, hogy kénytelen vagyok ingben lenni (fel szoktam tűrni az ujját, hogy ne őrüljek meg benne teljesen), szóval nektek mennyire jönnek be az inges pasik? Elegáns, vonzó vagy inkább nevetséges? Nyilván itt a sablon színekre gondolok, amik minden 2. emberen vannak, nem az extrém színes/mintás ingekre.

2021. aug. 26. 22:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ha nem mindennapi viseletként hordják, akkor szexi. Ha minden nap abban látok valakit akkor elmúlik a varázsa:(
2021. aug. 27. 14:26
 12/19 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik
2021. aug. 27. 16:01
 13/19 anonim ***** válasza:
42%
Imádom, ingfetisiszta vagyok. Én magam is blúzt hordok az esetek 99 százalékában.
2021. aug. 27. 18:08
 14/19 anonim ***** válasza:
70%
Jó bunkó az a két ember, akik lepontozták az összes választ, függetlenül a tartalmuktól. Az összes hasznos volt egyébként, mert a kérdésre válaszolt. :)
2021. aug. 27. 20:57
 15/19 anonim ***** válasza:
Szexi, de csak ha magától hordja. Akkor nem, ha csak munkába, munka miatt veszi fel. Az nem ő.
2021. aug. 28. 00:13
 16/19 anonim ***** válasza:
#14, az utóbbi időben minden megválaszolt kérdésnél le vagyok pontozva.. Már meg sem lep😅 Ok nélkül természetesen
2021. aug. 28. 02:44
 17/19 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem szinte nincs olyan férfi akin nem áll jól és ezzel a barátnőim nagy része is így van. Csak sajnos egyre kevesebben hordanak. :/
2021. aug. 28. 18:19
 18/19 DaveKissHUN ***** válasza:

1. Nekem meg a szőke hajú, kék szemű, alacsony lányok voltak mindig az eseteim... a feleségem pedig vörös hajú, barna szemű és plus size😅

Szóval magától értetődő hogy nem a zsánered lesz Életed Szerelme😅

2021. okt. 20. 11:32
 19/19 DaveKissHUN ***** válasza:
17. Én 2-3 naponta felveszek egyet-egyet... nyugi: vannak még "normális" férfiak😅
2021. okt. 20. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!