Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, mi a véleményetek az...

Lányok, mi a véleményetek az ingről úgy általában egy férfin?

Figyelt kérdés

Sosem bírtam magamon elviselni az inget, kényelmetlen, zavar, ha szűket veszek, akkor szorít, ha lazábbat, abban egy zsák krumplinak nézek ki, szóval sehogy sem jó. Plusz drágák is.

Munkahelyemen sajnos ráeröltetik az emberre (még a pólóing sem jó), de nagyon nem az én stílusom, eddig mindig pólóban jártam vagy sima egyszínű hosszuujjú pulóverben télen.

A lényeg, hogy kénytelen vagyok ingben lenni (fel szoktam tűrni az ujját, hogy ne őrüljek meg benne teljesen), szóval nektek mennyire jönnek be az inges pasik? Elegáns, vonzó vagy inkább nevetséges? Nyilván itt a sablon színekre gondolok, amik minden 2. emberen vannak, nem az extrém színes/mintás ingekre.

2021. aug. 26. 22:19
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
78%
Ha egy normál pasin látom semmilyen érzelmet nem vált ki, viszont ha a nem létező párom lenne ingben, az számomra eléggé vonzó, főleg a fekete és sötétkék ingek:) de magát a stílust annyira nem kedvelem, és szerintem inkább egy sportos stílusú élettársam lesz, meg én se vagyok egy elegáns alkat. Szóval emiatt számomra különleges lenne, ha a párom néha ingbe bújna.
2021. aug. 26. 22:38
 2/19 anonim válasza:
81%
Szerintem jól néz ki, hamarabb megnézek egy férfit ha ing van talán azért mert elegáns talán azért mert az ember ritkábban hordja, de ha egy jól kinéző pasi hordja akkor igenis vonzóbb mintha egy sport póló lenne rajra
2021. aug. 26. 22:39
 3/19 anonim ***** válasza:
79%
Én imádom, ha ingben van a pasi és áll is rajta valahogy (nem lóg, de nem is feszül szét a gombjainál)
2021. aug. 26. 22:42
 4/19 anonim válasza:
78%
Nagyon sokak számára eléggé vonzó, de ez emberfüggő.
2021. aug. 26. 23:20
 5/19 anonim ***** válasza:
85%
Én is szeretem, vonzó és elegáns. Legjobban akkor néz ki ha illeszkedik a férfi alkatához, nem nagy és nem is szűk. Színben mindegy viszont az egyszínűek előnyben, kizárólag hosszú ujjú ha egy ilyen elegáns, egyszínű ingről van szó. Alapvetően nem igazán szeretem a túl mintás darabokat de egy laza, rövid ujjú ing szóba jöhet tengerpartra.😄
2021. aug. 27. 02:17
 6/19 anonim ***** válasza:
68%
Ha a megfelelő pasin, egy megfelelő ing van, akkor az szexi. Én is elegánsabban járok. Bejön pasiban is az a stílus.
2021. aug. 27. 06:19
 7/19 anonim ***** válasza:
62%

biztos en vagyok a kivetel, de en abszolt nem vagyok raizgulva az ingekre a legtobb novel ellentetben. jobban bejon egy minosegi, jo szabasu polo akar.

persze vannak alkalmak, amik megkovetelik az inget es egy nekem tetszo ferfin nyilvan bejon egy elegans, jo szabasu ing, megvan a szexisege. de ha pl. utcan latok efy random ferfit ingben, total nem fig lazba hozni.

2021. aug. 27. 08:46
 8/19 anonim ***** válasza:
22%
Nekem nem tetszik. Az jut róla eszembe hogy valami tengi-lengi irodista lehet. Az ilyenek nem jönnek be.
2021. aug. 27. 09:57
 9/19 anonim ***** válasza:
49%
Nekem kimondottan tetszik és egy jól megválasztott ing szerintem sokat tud dobni az összképen. Ne érezd magad rosszul miatta, egyáltalán nem nevetséges. Persze megértem, hogy egy sima póló kényelmesebb, de szokás kérdése is. Csak keress olyat, amiben nem érzed magad kényelmetlenül, pont jó a mérete.
2021. aug. 27. 12:39
 10/19 anonim ***** válasza:
44%
Szexi, főleg ha fekete vagy fehér színű 🤤
2021. aug. 27. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!