Matrózblúz probléma?! Mit vegyek fel?
Szerdán lesz ugye az évnyitó,ahol ünneplőbe kell megjelenni.Fekete szoknya/nadrág és matrózblúz + az iskolai egyen-nyakkendő.
És én elterveztem,hogy felveszem a fekete szoknyámat,ami térd fölé ér egy picivel.Csak egy sima,"picit tapadós" (nem elálló) szoknya,fekete topánka és a matrózblúz.Viszek egy csinosabb pólót és utána átveszem azt a blúz helyett.
Csakhogy szerdára esőt,viharos szelet mond.
Na és az a gond,hogy a matrózblúzra nem igazán tudok pulcsit felvenni és nincs semmilyen őszi kabátom,csak a téli vastag,szőrmés.Na de azt csak nem veszem fel.
Holnap megyek a városba,hátha találok őszi kabátkát,de már 1 hete keresek sikertelenül.nálunk a boltok 85%-ban még nyári leárazások vannak és hosszúujjúk is alig vannak,nemhogy kabátkák.A maradék 10%-ban még nem voltam és az 5%-ban még ha találtam is túl drága volt vagy nem volt méret...
Szóval mit csináljak??
15/L
Mi a kérdés ? MInek viszel blúzt ?
Én simán felszoktam venni egy pulcsit a matrózblúzra.
Nem igaz, hogy nincs kardigánod.
Köszi!
Eddig mindig anyum horgolt pulcsiját vettem fel ünneplőre (általánosban),de erre alig jön fel.
Amúgy az a baj,hogy nálunk a suliba nincs úgy hely,ahol lehetne ilyen ünnepséget tartani,ezért az udvaron szokott lenni minden ünnepség.Ha pedig szakad az eső,akkor rádióműsor lesz.
Egyébként nem szívesen vinném a matrózblúzt,mert könnyen gyűrődik.Pólót pedig azért viszek,hogy átvegyem,mert utána megyek fodrászhoz meg vásárolni és nem lesz időm hazajönni,átöltözni.De igazából a műsor után már mindegy,hogy összegyűrődik-e,mert úgy is ki kell mosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!