Lányok, ti hogy hordjátok a bő pólókat?
A férfi fazonra gondolok. Ma is pl férfi M bandás Nirvanás pólóban voltam A vonalú szoknyával, harisnyával, de fekete farmerral, nadrágokkal is szoktam hordani. A kérdés itt következik. Szoknyával egyértelműen betűrve hordom ezeket a bő férfipólókat. Nadrággal nem tudom, hogy kéne. Rocker lányok, ti hogy szoktátok ezeket hordani? Nadrágba betűritek? Nekem kint túl hosszú, hálóingesen hat. Betűrve pedog nem tudom, mennyire néz ki jól.
17/l
én néha betűröm az egészet, néha csak az elején, már úgy sem lesz hálóinges a formája.
másik opció, hogy elől összecsomózod/betekered, mérettől függően így szimpla hosszúságú vagy crop top hosszúságú lesz. ha nem tetszik hogy kint van a csomó, akkor a melltartód alá be tudod rakni/hozzárögzíteni biztosítótűvel a melltartódhoz. (nem a kosárba, hanem a két kosarat összekötő részhez). ha túl rövid lenne így, vagy nem kényelmes, akkor oldalt is megcsomózhatod, és a nadrágod derekában el tudod rejteni a csomót. így megmarad kényelmesnek és bőnek, de mégis a derekadnál /csípődnel (ameilyen nadrágot hordasz) összeszűkíted és így egy kis fomrát adsz neki
5! 4-es vagyok.
Kende kanda, csetre patra, csáká táká nyáká.
#6 Róma szolt, az ügy lezárva. #5 vagyok
Ha úgy döntesz, hogy nő nem hord bő cuccokat, akkor nem hord, mert azt mondtad. Azért mondtad, mert CSAK. Senki ne beszéljen bele a saját öltözködésébe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!