Szerintetek ez jó lesz évnyitóra?
Fekete térdnél szakadt farmer
Fehér ing félig begombolva, felhajtott gallérral
Snapback sapka
Ha hűvös lesz felvennék még egy bőrdzsekit, azt is felhajtott gallérral
Szerintetek milyen?
17/F
A nadrág az maximum géprongynak jó, a felhajtott gallérral semmi gond nincs mert a nők is így hordják.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
Nálunk sokkal lazábbra veszik az évnyitót, van aki inget se vesz fel, mondjuk azért már szólni szoktak. Nem is értem ezt a felhajtást körülötte, csak a tanévet kezdjük meg, mit kell ezen ünnepelni?
Az állásinterjús stb. érvvel sosem tudtam mit kezdeni, az egy állásinterjú, ez meg egy évnyitó. Ott munkát szeretnél, mert valszeg nem akarsz éhen dögleni, itt meg... nem akarsz beírást? Hogy is hasonlítható ez össze? :D
Lehet, hogy páran röhögni fognak, meg kapok egy beírást, és akkor mi van? A túlöltözéssel se lennék menő, sőt az olyan lenne, mintha valami ultra fontos embernek hinném magam, közben meg egy random diák vagyok egy random suliban. Ez sztem sokkal gázabb, mint egyszer az életben szarni kicsit az amúgy se túl értelmes szabályokra :D
Az osztálytársaim ebben a szakadt farmer sportcipő dologban vannak mindig🤣🤣
És csoda hogy én vagyok a tanárok kedvence...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!