Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek ez jó lesz évnyitóra?

Szerintetek ez jó lesz évnyitóra?

Figyelt kérdés

Fekete térdnél szakadt farmer

Fehér ing félig begombolva, felhajtott gallérral

Snapback sapka

Ha hűvös lesz felvennék még egy bőrdzsekit, azt is felhajtott gallérral

Szerintetek milyen?

17/F

2021. aug. 25. 01:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
14%

A nadrág az maximum géprongynak jó, a felhajtott gallérral semmi gond nincs mert a nők is így hordják.

https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..

2021. aug. 25. 21:13
 12/15 anonim ***** válasza:
76%
Ne járasd le magad
2021. aug. 25. 23:01
 13/15 A kérdező kommentje:

Nálunk sokkal lazábbra veszik az évnyitót, van aki inget se vesz fel, mondjuk azért már szólni szoktak. Nem is értem ezt a felhajtást körülötte, csak a tanévet kezdjük meg, mit kell ezen ünnepelni?

Az állásinterjús stb. érvvel sosem tudtam mit kezdeni, az egy állásinterjú, ez meg egy évnyitó. Ott munkát szeretnél, mert valszeg nem akarsz éhen dögleni, itt meg... nem akarsz beírást? Hogy is hasonlítható ez össze? :D

Lehet, hogy páran röhögni fognak, meg kapok egy beírást, és akkor mi van? A túlöltözéssel se lennék menő, sőt az olyan lenne, mintha valami ultra fontos embernek hinném magam, közben meg egy random diák vagyok egy random suliban. Ez sztem sokkal gázabb, mint egyszer az életben szarni kicsit az amúgy se túl értelmes szabályokra :D

2021. aug. 25. 23:12
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Attól még nem kell ízléstelenül felöltözni. xd
2021. aug. 26. 01:34
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Az osztálytársaim ebben a szakadt farmer sportcipő dologban vannak mindig🤣🤣

És csoda hogy én vagyok a tanárok kedvence...

2021. aug. 28. 02:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!