Napi outfit. Szerintetek milyen?
2021. aug. 22. 09:55
12/17 anonim válasza:
Nem sok látszik, de az a cipő borzalom.
13/17 anonim válasza:
Az ingből nem sok látszik, de ha az alja nem egyenes, hanem elöl és hátul középen hosszabb, akkor be kéne tűrni, főleg, ha szűkített fazonú. A nadrág nem illik hozzá, az anyaga elég közönséges, bár most sokan hordanak ilyet (de szinte senkin nem áll jól) és furán néz ki, hogy a vége bő, feljebb meg szűk, meg talán túl hosszú is, ha felállsz, talán a földig is leérne, az anyaga meg gondolom nem túl kényelmes ilyen melegben. A cipő sem illik a másik két ruhadarabhoz (az inghez valami elegáns cipő illene, a nadrághoz meg valami buliba való), elég koszosnak is tűnik.
14/17 anonim válasza:
Max azért ünneplős, mert fekete-fehér, de amúgy teljesen jó ez.
15/17 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, de nem én vagyok a célközönség
17/17 anonim válasza:
Szerintem csini jól néz ki.
Én pl imádom mikor a barátnőm hasonlót hord esetleg szoknyával is párosíthatód jó ez :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!