Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Régen gyerekkorotokban ti is...

Régen gyerekkorotokban ti is kipróbáltátok hogy milyen lehet tangát hordani?

Figyelt kérdés

Normál bugyit, esetleg franciát úgy behajtani összehúzni hogy olyan legyen mint egy tanga?

Kb 10-12 éves kor körül próbálkozhattam vele mert már láttam másoknak hogy vam. Kiváncsiság.. :D

Csak én csináltam ilyen hülyeségeket? :D

Kényelmes nem volt, de valamennyire tetszett és lehet ezáltal kedveltem meg jobban a tangákat is. xD

2021. aug. 19. 21:30
 1/7 Metionin ***** válasza:
Nem, nekem 14 éves koromban anyám hozott olyan szettet amiben tanga volt és kivergődte, hogy vegyem fel 1 napra. Borzasztó kényelmetlen volt :D
2021. aug. 19. 21:35
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is próbáltam, mint te, csak én pont hogy megutáltam őket 😅😂
2021. aug. 19. 22:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Egyszer kiprobáltam az összehuzott verziót, az nagyon kényelmetlen volt. De a rendes tanga az rendben van.
2021. aug. 20. 01:52
 4/7 anonim ***** válasza:

Én mondtam anyámnak hogy szeretném kipróbálni. Vett egyet, de nem jött be. Maradtam a normál bugyiknál.

Kb 12 voltam

2021. aug. 20. 10:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is próbáltam,de nekem tetszett,így vetettem is anyával.
2021. aug. 20. 10:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Kipróbáltam kb. 11 évesen azt, hogy összehúztam, de kényelmetlen volt.
2021. aug. 25. 09:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Én a bikinit húztam be mindig a fenekembe amikor napoztam,vagy a Balcsin,viszont nekem tetszett,így hamarosan vett is nekem anya
2022. ápr. 5. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!