Strandoló fiúk! Miért van az, hogy a rövidnadrágra emlékeztető “bermuda” típusú hosszúszárú fürdőnadrágot részesítitek előnyben?
Huszonéves vagy tini srácok szinte csak ilyet hordanak. Azon gondolkodtam miért tűnt el a strandokról a hagyományos boxer illetve fecske típusú fürdőnadrág. Ma már csak a nagyon idős és a nagyon fiatal (kisgyermek) korosztály hordja.
Az amerikai szörfös trend az oka, hogy ezt választják? Vagy félnek, hogy kidomborodik a farkuk? Szégyenlősek?
22/F Én amúgy bármelyik fazont szívesen hordom.
3as, dehogy tűntek el, kb mindenki nyakig felhúzott tangát hord.
Én olyat hordok ami nem hosszú bermuda de nem is testhez tapadós rövid vagy fecske, hanem valahol a kettő között
Fecske meg tapadós boxer fazonú gyerekkoromban volt rajtam utoljára. Ma már nem venném fel. Igaz én már a 30-as éveimben járok. Kellemetlenül, kényelmetlenül érezném magam, ha domborodna a csomag és mindenki látná.
A másik véglet az a térdig érő bermuda fazonú. Az meg kb olyan,mintha ruhában mennék a vízbe, a combom le se tud barnulni.
Így én a kettő közöttit hordom. Short fazonút, ami csak a combom felső részét fedi. A szerszám sem domborodik benne. Tényleg csak azt takarja, amit muszáj.
Csak fecskét hordok mint a vízilabdások, úszni és viselni kényelmes, ha kijövök a vízből tudok benne járni és szinte egyből megszárad, nem vagy jenki seggnyaló, vízbe meg jó hogy nem térdig érő rövidgatyába megyek be.
Ha a fecske nem közhelyekre való ahogy az egyes írta, akkor a nőknek is szóljon a fűrdőruha alsójukért mert az is hasonlít a fecskére, pláne a tanga fazon.
F.
15!
Látod, a nőknek is tetszik, de ezt a kemény fiúcskák nem részesítik előnyben, mert nem a nőknek akarnak tetszeni, imponálni hanem egymásnak, a többi hiú amerika majmoló fiúkának.
Kis búzzancsok.
Fizetnének se vének fel ilyen műszálas rövid gatyát,
Nekem sajátos megoldásom van mivel nem bírom a ezeket a műszálasakat, sima laza pamut vizesen át idoomul a forma így egy kb boxer méretűre le vágott farmert használok, így max nincs zsebe be kellett varratni hiányolom ha épp kajálni megyek, telefonom nem tudom eltenni zsebre kézbe meg zavaró volna, tehát mi divat mi nem ez van e rá jöttem a kényelem és épp mi jó az a fontos nekem.
Kérdező!
A 14-es vagyok.
Engem mindég lepontoznak mert megírom az igazságot, és mint tudjuk az igazság sok embernek fáj.
De hát én leszharom őket, had fájjon nekik…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!