Csajok/hölgyek/asszonyok/aők. Mit szólnátok, ha pasitok mellkasára, a gyerekére emlékeztető tetoválás lenne varva?!
Jhaj, valami hiba történt...
vagy arc+kis írás vagy valami hasonló.
szóval épp lovagol rajtam a nő, és a mellkasomon meglátja ezt a tetkót.
elrobthatja ez a szexet???
Azért nem hinném, hogy annyira vak lenne bárki, hogy már csak akkor tűnik fel a tetoválás, ha a dolgok közepében jártok... Egy mellkastetoválás - főleg portré - elég feltűnő ahhoz, hogy észrevegye az ember, ha lekerül a póló.
Ebből következik, hogyha valakit zavar, akkor nem fogtok a lovacskázásig jutni.
Egyébként én azt gondolom, hogy a tetoválás (mindegy, milyen) egy olyan dolog, amiről komolyodó dolgoknál illik szólni. Cink, ha rácsodálkozik a másik, hogy jé, neked ilyen is van?!
Nekem személy szerint a portrétetoválások nem jönnek be, bár egy minőségi munka gyönyörű lehet, de számomra bizarr az, hogy a gyerek/anyu/apu/marinéni virít a bőrön. Ettől függetlenül el tudom fogadni, és meg tudom érteni, hogy valakinek ez fontos.
ha az adott gyermek tőllem van akkor semmi gond.
Ha egy előző házasságból akkor lehet picit zavarna.
Halott gyerek,na az off.akkor polóban sexelünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!