Cipőt szereték venni, de nem tudom milyet vegyek. Adidas, Nike vagy Puma?
Ha csak a márkaválasztás a gondod, az említett 3 küzül a Puma gyártja a legjobb minőséget.
Amúgy érdekes lenne tudni a korodat, nemedet, stílusodat, pénzügyi helyzetedet.
nehogy már pumát
szerintem az nagyon szar,még ha a minőség.....de kinézetre jó puma cipőt én még nem láttam..:$
adidas vagy nike. de inkább nike.
14/L
pumát ne vegyél, nem bírja a strapát, hiába néz ki jól néhány, tényleg nem a legjobbak.
nike dettó. unokatesóimnak van/volt nike és puma is, eléggé hamar levásott róluk. ja, amúgy felnőttekről beszélünk, szóval nem rúgták szét meg ilyenek.
nekem adidas-om van most. már 6 éve megvan, télen-nyáron, hóban-sárba-esőben-pocsolyában. még mindig bírja. oké, kicsit kopott, de szerintem ahhoz képest, hogy 6 éve kábé nonstop használatban van, nagyon jó állapotban van.
szóval én az adidas-t ajánlom.
uccsó vagyok, konkrét példát nem mondtam... hát, azt meg honnét tudjam, mi tetszik neked? :D
nekem speciel adidas rekord van. kicsit old school, de szeretem nagyon, kényelmes is. szóval vegyél olyat. tessék, konkrét példa volt. :D
Hat felsorolok egy pár példát amelyik tetszik, és mondjatok véleményeket róla léci:
Nike Cortez,Adidas Stan Smith,Nike Main Draw........
a nike cortez undi, már bocs. mintha ilyen 5 éveseknek való műanyag szar lenne. :D
az adidas már jobban tetszik, de nem az igazi.
szóval nálam a nike main draw a nyerő. én olyat vennék a 3 közül. persze csak próba után. ha kényelmes is, akkor venném csak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!