KEO vagy Vivien Vance nadrágot vegyek edzéshez? Ajánlások?
Valaki használta már valamelyiket a kettő közül? Vélemények? Súlyzós edzéshez használnám.
Mindenképpen magyar webshoppal rendelkező cégtől szeretnék rendelni az új vámszabályozások miatt :(. Eredetileg Alphalete-et akartam, vagy Women’s best wear-t, sajnos erről le kell mondanom.
Így próbálok belföldi oldalról keresni hasonló minőségben és fazonban. Eddig csak ezt a két márkát találtam a legegyezőbbnek, de más sportruházati cég is szóba jöhet.
kiegészítés: jelenleg egy decathlonos nadrágban edzek. borzasztóan vékony és átlátszik a fenekemnél, nem mellesleg nagy is rám. A decathlonos cuccokkal csak rossz tapasztalataim vannak (nem az összessel, főleg testnadrágok tekintetében) ezért lehetőleg azt ne írjátok. Illetve egy időben Nike sportnadrágban edzettem, de az sem olyan amilyet keresek sajnos :(
Előre is köszönöm a hasznos válaszaitokat, és hogy szántatok erre az időtökből <3
Nekem a KEO-tól ez a szett van meg, futásra használom.
Teljesen meg vagyok vele elégedve. ☺️
Vettem még egy rövid fehér nacit, de az már Dark Fitness márkájú.
Nekem is decathlonos futó-bringázó hosszú nadrágjaim vannak, és valóban nagyon vékony és szinte az egész lábon átlátszik, de máskülönben nagyon kényelmes.
Szerintem azért mert átlátszik, nem kell váltani.
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!