Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan öltözhetnék fiatalosan?...

Hogyan öltözhetnék fiatalosan? 21 vagyok, és nincs sok szakértelmem hozzá.

Figyelt kérdés

Légyszí ajánljatok valamit, mert nagyon öregnek érzem magamat. Befestettem a hajamat szőkére, mert az fiatalít, és tényleg, de mit csináljak az öltözékemmel? átlagos testalkatu vagyok. 76 kilo kb.

21/f

2010. aug. 29. 14:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
21 évesen öregnek érzed magad...? Ráadásul pasiként. Amúgy szerintem a farmer, póló (nem T-shirt) összeállítás a legfiatalosabb. Sportos cipővel. Oldaltáska. Vagy a deszkás cuccok...(amik szerintem borzalmasak:D). De inkább azt kéne megkérdezned, mi tetszik a nőknek, mert nem biztos, hogy egy 16nak látszó pasival többen akarnának járni, mint egy igazi férfival.
2010. aug. 29. 15:00
 2/13 anonim ***** válasza:

Ha hallgatsz egy átlagos 24 éves lány tanácsára, visszaszerzed a régi hajszínedet...

A ruhád legyen olyan, amilyenben jól érzed magad, azt észre fogja venni mindenki. Én is felveszek bármit ami tetszik, és ebből egy az egyben kimaradnak a ma divatos hacukák, mert szerintem kissé idétlenek...

Legyél önmagad! :)

2010. aug. 29. 15:03
 3/13 anonim ***** válasza:
2010. aug. 29. 15:18
 4/13 anonim ***** válasza:
:DD Hát ez elég érdekes mutatna egy fiún. Gondolom nem vette észre, hogy ffi a kérdező:)
2010. aug. 29. 15:19
 5/13 anonim ***** válasza:
borzasztó, hogy ennyire elszippantja a tizenkét évesek agyát a diznicsenöl :S
2010. aug. 29. 15:31
 6/13 A kérdező kommentje:
én nem vagyok 12:D hanem 21.... és amúgy ki mondta, hogy lánynak akarok tetszeni?;)
2010. aug. 29. 16:49
 7/13 anonim ***** válasza:
És miért akarsz fiatalabbnak látszani? Úgy is feltehetném a kérdést, miért tartod magad öregnek ennyi idősen?
2010. aug. 29. 16:50
 8/13 A kérdező kommentje:
sajnos idősebbnek nézek ki, és ezt mondták is, és ez a bajom. szeretnék fiatalabbnak látszani.
2010. aug. 29. 18:53
 9/13 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

sztem ezek fitalosak és férfiasak is egyben:D :P

18/L

2010. aug. 29. 21:36
 10/13 anonim ***** válasza:
*fiatalosak
2010. aug. 29. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!