Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A dagadt lányok vehetnek fel...

A dagadt lányok vehetnek fel rövidnadrágot?

Figyelt kérdés
155 centi vagyok es 75 kilo (igen, tudom hogy sok, de heti 5szor jarok edzeni, szoval probalkozom, de még nem nagyon látok eredmenyt, viszont a lelkemnek mar jobb, mindegy nem ez a lenyeg xd) felvehetek szerintetek egy sima fekete farmer rovidnadragot? 40-es meretu, de egyebkent lehet eleg lett volna a 38-as derékban, csak az már szük lenne máshol. Tavaly egész nyáron hosszúban jártam, de barátomnak hála mostanában elkezdtem ruhákat, szoknyákat hordani. A rovidnadrág belefér még? Egyébként elég nagy a mellem, szóval lehet pont amiatt fog hulyen kinezni. Ahjj nemtudom.. segitsetek legyszi🥺🥺
2021. aug. 12. 05:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
92%
*hogy a COMBOD legszélesebb pontján érjen véget.
2021. aug. 12. 08:55
 12/20 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat, es egyebkent parom miatt merek mar emberibb ruhakat felvenni, nem hosszunadrag pulcsiba jarkalni a 40fokba😅 amugy az utcan latok nalam joval dagadtabbakat sok narancsborrel, halistennek nekem az nincs csak a fenekemen egy pici, azt meg ugyebar sokan nem fogjak latni... de ok megsem zavarnak, sot orukok hogy jol erzik magukat
2021. aug. 12. 09:20
 13/20 anonim ***** válasza:
16%

Olyan sötét és ostoba vagy, hogy az már fájdalmas. 😡

[link]

2021. aug. 12. 10:53
 14/20 anonim ***** válasza:
97%
Nyugodtan vegyél fel rövidnadrágot. Miért kellene megfőnöd? Akinek nem tetszik, az majd nem nézeget és kész.
2021. aug. 12. 11:01
 15/20 anonim ***** válasza:
17%

13-as! Te nagyeszű.

Tudsz linkelni férfi shortokat? Vagy csak a nőknek van minden méretben?

2021. aug. 12. 12:22
 16/20 anonim ***** válasza:
40%

Vegyél fel bátran! Viszont mivel alacsony vagy, inkább combközépig érőt vegyél, pl. ilyeneket:

[link]

[link]

[link]

2021. aug. 12. 18:12
 17/20 A kérdező kommentje:
Ilyen nadragjaim vannak, mint amit utolso linkelt😇
2021. aug. 12. 19:09
 18/20 anonim ***** válasza:
78%
nyáron hosszú nadrágban? az szenvedés! egyébként meg miért ne vehetnél fel rövid nadrágot? mért valaki megszólna hogy "fújj kint a combod takard már el" vagy mi? azt veszel fel amit akarsz (ameddig normális pl: fiúknál a rózsaszín ruha nem normális,) de az hogy hosszú vagy rövid szerintem teljesen normális
2021. aug. 13. 10:48
 19/20 anonim ***** válasza:

18!

De a kék színű ruha az normális lányok esetében, igaz?

Vagy az egyenruhává avanzsált térdgatya melegben mert egyik hülye sem vesz fel rövidet melegben. Vajon miért?

Fiúk esetében nem vonatkozik az “azt veszel fel amit akarsz”?

2021. aug. 13. 13:12
 20/20 anonim válasza:
büdös bogarak
2022. márc. 11. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!