Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A dagadt lányok vehetnek fel...

A dagadt lányok vehetnek fel rövidnadrágot?

Figyelt kérdés
155 centi vagyok es 75 kilo (igen, tudom hogy sok, de heti 5szor jarok edzeni, szoval probalkozom, de még nem nagyon látok eredmenyt, viszont a lelkemnek mar jobb, mindegy nem ez a lenyeg xd) felvehetek szerintetek egy sima fekete farmer rovidnadragot? 40-es meretu, de egyebkent lehet eleg lett volna a 38-as derékban, csak az már szük lenne máshol. Tavaly egész nyáron hosszúban jártam, de barátomnak hála mostanában elkezdtem ruhákat, szoknyákat hordani. A rovidnadrág belefér még? Egyébként elég nagy a mellem, szóval lehet pont amiatt fog hulyen kinezni. Ahjj nemtudom.. segitsetek legyszi🥺🥺
2021. aug. 12. 05:25
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
67%

Ami térdedig ér, az jól fog állni rajtad.

Sok erőt és kitartást kívánok neked a fogyáshoz. ☺️

2021. aug. 12. 05:58
 2/20 Noren1989 ***** válasza:
97%
Azt veszel fel, amit akarsz.
2021. aug. 12. 06:03
 3/20 anonim ***** válasza:
97%
Persze, hogy felvehetsz, miért ne? A nagy melled miatt pedig nem fog hülyén kinézni. Én ha tehetem, rövidnadrágban vagyok, kb. márciustól novemberig.
2021. aug. 12. 07:07
 4/20 anonim ***** válasza:
85%
Ha nem aggódsz miatta, hogy hogyan áll rajtad, hanem jól érzed magad benne, csak akkor érdemes felvenni 🙂 (amúgy még az is lehet, hogy jól nézel ki benne)
2021. aug. 12. 07:33
 5/20 A kérdező kommentje:
Én jol erzem magam, csak félek masok mit szolnak majd...
2021. aug. 12. 07:46
 6/20 anonim ***** válasza:
97%
#5 Hogy mások mit szólnak, az az ő dolguk. Neked az számít, hogy Te hogy érzed magad. Nem tudsz semmi olyat fölvenni, amibe bele ne kötne, az aki ráér másokat figyelni.
2021. aug. 12. 08:01
 7/20 anonim ***** válasza:
94%
De épp ez az, amit mások megéreznek, hogy feszengsz benne, -ha neked természetes, jól érzed magad benne, mások sem igazán fognak megbotránkozni. A másik meg, nem lehet mindenkinek megfelelni, ne is akarj. Max a párod véleményét kérd ki, hogy neki hogy tetszik, ha így öltözöl.
2021. aug. 12. 08:03
 8/20 anonim ***** válasza:
91%
Láthatod, hogy más is így gondolja, én a 4,7 válaszoló voltam.
2021. aug. 12. 08:08
 9/20 anonim ***** válasza:
14%

1.

Térdgatyát a férfiak hordanak, ne bíztasd hülyeségre a kérdezőt, eléggé homárkás egy térdgatya lányon.

2021. aug. 12. 08:40
 10/20 anonim ***** válasza:
96%

Ha alacsony vagy, inkább ne térdig érőt vegyél. Mert azok kivétel nélkül összenyomnak és még teltebbnek mutatnak. Ez személyes tapasztalat, én is alacsony vagyok és nekem is nagy melleim vannak.

Bátran vegyél fel rövidebb nadrágot, de azért annyira ne legyen rövid, hogy a csípőd legszélesebb pontján érjen véget.

A térded és a csípőd között valahol középtájon, vagy térd fölött 5 centivel lenne a legjobb választás.

2021. aug. 12. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!