Mivel vegyem fel ma a matrózblúzt?
Figyelt kérdés
Matrózblúzban kell lennem egy eseményen délután. Sima fehér, sötétkék gallérral és csuklóval.
Szerintetek:
- Fekete farmert
- Fekete szövetnacit
- Fekete ceruzaszoknyát
- Fényes, fekete rövidnacit
vegyek fel hozzá?
17, lány vagyok
2021. aug. 11. 07:06
1/10 Noren1989 válasza:
A fekete szövetnadràgra szavaznék, ha formàlis az esemény.
4/10 anonim válasza:
Jó idő van, ha nem fázol akkor szoknya.
5/10 anonim válasza:
Mivel kegyetlen meleg lesz így mindenképp szoknyát javaslom. Nadrágba csak belefülldesz. Farmernadrágot nem hordunk ilyen alkalmi eseményre. A fényes rövid naci inkább buliba való mint ilyen jellegű eseményre. Szövetnadrág hűvösebb időben tökéletes.
6/10 anonim válasza:
A rövidnadrághoz nem passzol, a többivel tökéletes. Bár nadrágban szerintem meleged lesz.
7/10 anonim válasza:
Szoknyát szoktam látni hozzá mindenhol szinte.
8/10 A kérdező kommentje:
Akkor szoknya lesz. Köszi mindenkinek!
2021. aug. 11. 10:08
9/10 anonim válasza:
#9 szerintem egy fiú viccesebb lenne blúzban, mint egy lány, de biztos én látom rosszul.
10/10 anonim válasza:
#11: Neked volt már értelmes gondolatod ezen az oldalon? Troll vagy, hülye, vagy mindkettő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!