Ünneplőben voltatok érettségizni?
Tavaly ugye országos szinten nem volt kötelező. Idén nekünk már igen, pedig a helyzetmég rosszabb, mint tavaly...miért kellett akkor idén mégis az ünneplő?
19, lány
Idén szintemelőztem huszonévesként. Ergo, nem kis 18 éves végzőskeként mentem oda, hanem felnőtt nőként, aki már nem tartozik egy középfokú intézményhez sem.
Fekete nadrág és egy fekete felső volt rajtam, aminek kicsit “apácás”, fehér gallérja volt, rajta apró gyöngyös-köves díszítéssel. A kabátom pedig bordó volt fekete, viktoriánus stílusú zsabóval.
Gondolkodtam szoknyás szetten, de aznap nem volt túl meleg, és nem szerettem volna kockáztatni az egészségemet. Meg egyébként is kényelmesebb volt így.
Én minden ilyen eseményre utcai ruhában megyek, és ott a helyszínen öltözök át.
Kényelmes a szoknyám, a felsőm és a cipőm is, de jártam már úgy vizsga előtt, hogy beleültem valami szépségbe a retkes BKK-n. Hát remek volt úgy szóbelizni - persze a "hazamegyek-átöltözök" nem opció, mert akkor bukom a tárgyat is.
Miből jöttél rá? Te hőbörögtél volna legjobban, ha hazaküldenek ezért.
Egy lánynak élete kb 25000 napja során nagyjából 3 db fél napra, esküvőre, temetésre meg érettségire kellene kiöltözni, de nagyjából 2-re manapság már nem nagyon szokott sikerülni. Ruha sportcipővel, farmer ezek mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!