Szerintetek is gázak a 'Harcos' feliratú cuccok?
Igen nos a cigók mindent is magukra aggatnak szégyenérzet híján. Az ízlésük kimerül abban hogy ízlik a szotyola.
Szinte megelevenedik ahogy mekibenhízlalt dokkmunkás felsőtesttel harcos feliratos pólóban feszít a profilképen műanyag szamurájkarddal, és csillogó betűkkel fölötte hogy “meghalol”
@06:22
Pedig azt a márkát pont nem a cigek hordják, hanem az ilyen bőrfejű biturbó szittyanagymagyarok. :D
Nyilván azt hivatott amúgy náluk reprezentálni, hogy nem riadnak vissza ha utcai harcban kell a nézeteltéréseiket tisztázni. Meg hogy ehhez a szubkultúrához tartoznak.
#7 Én nem látom mi gáz van a matrózblúzban, szerintem nem tudod miről van szó. Keress rá, olyat csak lányok hordanak.
Vicces amúgy, hogy láthatóan megsértődtél a válaszokon, sejtettem, hogy lesz legalább egy ilyen. :D
Igen, általában szélsőjobbosok hordják. És igen, elég gáz.
#8: Ne törődj vele. Ennek a csávónak abból áll a pályafutása, hogy hülyeségeket irkál az öltözködés kategóriába. Ez meg is látszik az értékelésén.
Igen, 8-assal nem kell törődni, csak kötözködik.
Ami elég gáz az inkább az hogy férfi matrózblúzban parádéznak a “lányok”!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!