Mi a vélemény arról ha egy férfi bőrnadrágot hord?
Műbőr nadrág, és nem az a feszülős fajta. Csajoknak bejön? Amúgy metálos vagyok, tehát e mellé alap lenne a bőrdzseki, bakancs stb.
Csak azért kérdem, mert nem sokakon látom, még rockereken sem, talán a 70-es 80-as években hordták többen.
Az enyém ilyesmi:
#8 láttam én is hasonlót, de az enyém sem kényelmetlen, akkor már inkább rendesben gondolkodtam ami nem farmer.
Amúgy ha valaki a sima farmer-pólós srácokhoz van szokva, megértem hogy nem jön be ez a stílus, de azért nem kell egyből BDSM-re, meg mindenfélére gondolni, ha valaki ilyet hord.
Elég érdekesen néz ki
Van akinek jol all a stílusához általában melegeken szoktam látni
Szerintem ha jól áll rajta, akkor nagyon menő. Nekem 2 is van.
25/F
Ha mást meglatok ebben akkor elmegy, mármint nem gondolkozok egész nap ezen, elment egynek mint minden más.
Különösebben vonzónak nem vonzó. Elképzelem hogy a páromon ilyen van és ahogy ülünk vagy valami ezt fogom meg rajta... Ehh visszataszito
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!