Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a vélemény arról ha egy...

Mi a vélemény arról ha egy férfi bőrnadrágot hord?

Figyelt kérdés

Műbőr nadrág, és nem az a feszülős fajta. Csajoknak bejön? Amúgy metálos vagyok, tehát e mellé alap lenne a bőrdzseki, bakancs stb.

Csak azért kérdem, mert nem sokakon látom, még rockereken sem, talán a 70-es 80-as években hordták többen.

2021. aug. 7. 11:14
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Az enyém ilyesmi:

[link]

#8 láttam én is hasonlót, de az enyém sem kényelmetlen, akkor már inkább rendesben gondolkodtam ami nem farmer.

Amúgy ha valaki a sima farmer-pólós srácokhoz van szokva, megértem hogy nem jön be ez a stílus, de azért nem kell egyből BDSM-re, meg mindenfélére gondolni, ha valaki ilyet hord.

2021. aug. 7. 19:45
 12/17 anonim ***** válasza:
11%

Elég érdekesen néz ki

Van akinek jol all a stílusához általában melegeken szoktam látni

2021. aug. 8. 00:39
 13/17 anonim ***** válasza:
51%
A leg féfiasabb öltözet, csak ezt is mint már lassan mindenünket a pitcsák lenyúlták és ilyenkor meg jön a vacilálás férfiként, hogy a saját ruhánkat vajon ciki e hordani…
2021. aug. 8. 09:17
 14/17 anonim ***** válasza:
41%
Igazit vegyél és évszaknak megfelelően öltözködj. Műbőrt hagyd meg a ruppótlan kiscsajoknak.
2021. aug. 9. 08:56
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha jól áll rajta, akkor nagyon menő. Nekem 2 is van.

25/F

2021. aug. 31. 12:44
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nem vonzó.
2021. aug. 31. 18:37
 17/17 anonim ***** válasza:

Ha mást meglatok ebben akkor elmegy, mármint nem gondolkozok egész nap ezen, elment egynek mint minden más.

Különösebben vonzónak nem vonzó. Elképzelem hogy a páromon ilyen van és ahogy ülünk vagy valami ezt fogom meg rajta... Ehh visszataszito

2021. aug. 31. 19:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!