Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ruhába mentek szeptembe...

Milyen ruhába mentek szeptemberben az iskolai évnyitóra?

Figyelt kérdés

11.leszek és nemtudom milyen felsőbe menjek. Ingbe nem szeretnék mert elég "dedós" ingem van még hosszú ujjú is és valami rövid ujjúba kellene mennem meg egy fekete famrerban de nemtudom milyen legyen a felső.

Van egy fehér magas nyakú, és rövid derekú ujjatlan felsőm. Esetleg ezt fekvehetnem egy fekete farmer tál meg esetleg ha hidegebb lenne akkor egy farmer kabáttal?

2021. aug. 7. 10:12
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ez attól függ, milyen suli. Nálunk pl. azt preferálták, ha rendes ingben mentünk, amihez tudunk húzni nyakkendőt is. (lány vagyok, nehogy félreértés legyen :D) Szóval ez attól függ. Ha nálatok nincs ilyen elvárás, hanem a lényeg a fekete nadrág/szoknya, fehér felső, akkor felhúzhatod azt a felsőt fekete farmerrel. A farmer kabát is okés, a kabát általában senkit se érdekel, hogy milyen, hiszen annak az a célja, hogy ne fázzál. Viszont nem tudom, én inkább akkor már a fekete farmer helyett szoknyát húznék, akkor még is csak elegánsabban néznél ki, ha már mindenképp olyan felsőt szeretnél húzni. Szóval szerintem egy olyan felsővel jobb a fekete szoknya, elegánsabb hatást kelt. Én mondjuk olyan felsőt nem húznék fel évnyitóra, de ha nem olyan szigorúak evvel kapcsolatban, akkor húzd. Az én tanáraim tuti, hogy beszóltak volna miatta. :D
2021. aug. 7. 10:20
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Fekete farmer övvel, fehér ing. 22f
2021. aug. 7. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!