Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szokott kilukadni/ lukas...

Szokott kilukadni/ lukas lenni zoknitok?

Figyelt kérdés
Előfordul vagy szokott e lukas vagy esetleg kilukadni zoknitok? Hol lukad ki nektek vagy család tagjaitoknál? Kidobjátok vagy megvarjátok?

2021. aug. 4. 23:17
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
na most kilyukadt egy, és nem tudom miért.
2021. aug. 29. 22:03
 22/27 anonim válasza:
néha szokott, azt kidobjuk
2021. okt. 1. 14:42
 23/27 anonim válasza:
49%
Nálam a gumi szokott ezért ismerkedem anóníman :)
2021. okt. 1. 15:57
 24/27 anonim ***** válasza:

Nem szokott szinte soha, gyerekkoromban viszont sikerült egyet kettőt kilyukasztani valahogy.

Amúgy 1-2 év után is szinte új állapotban selejtezem le a zokniaimat, már amelyik nem tűnik el.

2021. okt. 30. 01:15
 25/27 anonim ***** válasza:

Ritkán lyukad ki.

Akkor általában a Körmöm miatt. Meg szoktam varrni,kivéve,ha nagyon menthetetlen

2021. nov. 12. 22:38
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

A szavazásnál megadott válaszok alapján bennem felmerült egy kérdés: Most az a kérdés, hogy ha kilyukad a zoknim, mit csinálok vele, felveszem-e lyukasan? Mert az szerintem evidens, hogy a természetes elhasználódás miatt előbb-utóbb mindegyik zokni kilyukad, egyik sem tart a végtelenségig.

Ez esetben nem, nem vagyok annyira igénytelen, hogy lyukasan hordjam. Ha még viszonylag jó állapotú, van mihez varrani, akkor megvarrom. Ha már teljesen szétfeslett az anyag, akkor kidobom. Nekem ez tűnik logikusnak és nem lennék meglepve ha a többség is így tenne.

2021. nov. 13. 10:23
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem szokott lyukas lenni, de 1-2 mosás után bolyhos lesz, bárhol is veszem, az nagyon zavar.
2021. dec. 29. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!