Mennyire jellemző hogy a tejfogak kilukadnak?
4.5 éves kislányom, hátsó két fogát be kellett tömni, icipici luk volt rajta. Az én szüleimnek és nekem is rosszak a fogaim. Örökölheti? Már a tejfogaknál? Pedig naponta 4x fogat mos a kislányom.
Ti gyerköceiteknek milyen a foga?
a bölcsibe sok kisgyereknek szó szerint rohad a foga, nem értem hogy csinálják
én a napi négy fogmosást soknak érzem
lehet genetikai is a dologban persze
a férjem és én kb ugyanannyit mosunk fogat az övé mégis borzalmason lukas, az enyém meg tök szép fehér
a kislányomnak este mosom csak meg, és neki is gyönyörű fehérek, pedig már minden eszik, 20 hónapos
Örökölheti sajnos.
Én naponta 3x mosom a kisfiam (3éves) fogát és most vettem észre, hogy van egy pici fekete pötty az egyik fogán, most viszem majd dokihoz.
Az unokahúgának aki 2,5éves most fogják tömni a fogát. :(
Sajnos genetika is.
Nekem is sok tejfogam be volt tömve. Fiam 4,5 éves és majd' minden zápfoga tömve van... Mondjuk ő utál fogat mosni, gondolom nem is túl alapos amit ő csinál és már csak ritkán engedi hogy segítsünk.
Abban reménykedem, hogy majd a felnőtt fogai jobbak lesznek (azokkal nekem sincs túl sok gondom szerencsére).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!