Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Volt már, hogy a pólódon lévő...

Volt már, hogy a pólódon lévő feliratok/képek miatt megszólítottak az utcán? Mit mondtak? Lett belőle beszélgetés, barátság, bármi?

Figyelt kérdés

Például a ritka hobbiddal kapcsolatos képek, szövegek vannak a pólódon, és valaki, akinek hasonló az érdeklődése, megszólított?

Ma már lehet pólóra képeket, feliratokat csináltatni tetszzés szerint.

2021. aug. 3. 20:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy benzinkutas vette észre tegnap az egyetemi csillagtúrás pólómat.
2021. aug. 3. 22:55
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem annyi volt, hogy Hello volt a pólómra írva, és egy este mikor sétáltam a Balatonon egy férfi "köszönt", hogy Hello :D
2021. aug. 3. 23:58
 13/16 anonim ***** válasza:
Még nem volt ilyen, pedig amikor mondjuk zenekaros pólóban mászkálok a városban, mindig reménykedek benne, hogy leszólít engem egy másik, korombeli rocker, és össze tudnánk haverkodni :D
2021. aug. 4. 10:29
 14/16 Metionin ***** válasza:
9. Nekem ilyen ingem van :D
2021. aug. 4. 11:38
 15/16 anonim ***** válasza:
Maga tényleg rendőr?
2021. aug. 4. 20:11
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem egy vietnami étteremben vették észre. Csak be akartam ugrani egy elviteles pho levesért, de ahogy beléptem, a máskor totál kifejezéstelen arcú tulajdonosnak szó szerint hamuszürke lett az arca. Akkor tudatosult bennem, hogy talán nem kéne Napalm Death pólóban járkálni ilyen helyekre.
2021. aug. 4. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!