Volt már, hogy a pólódon lévő feliratok/képek miatt megszólítottak az utcán? Mit mondtak? Lett belőle beszélgetés, barátság, bármi?
Figyelt kérdés
Például a ritka hobbiddal kapcsolatos képek, szövegek vannak a pólódon, és valaki, akinek hasonló az érdeklődése, megszólított?
Ma már lehet pólóra képeket, feliratokat csináltatni tetszzés szerint.
2021. aug. 3. 20:03
11/16 anonim válasza:
Nekem egy benzinkutas vette észre tegnap az egyetemi csillagtúrás pólómat.
12/16 anonim válasza:
Nekem annyi volt, hogy Hello volt a pólómra írva, és egy este mikor sétáltam a Balatonon egy férfi "köszönt", hogy Hello :D
13/16 anonim válasza:
Még nem volt ilyen, pedig amikor mondjuk zenekaros pólóban mászkálok a városban, mindig reménykedek benne, hogy leszólít engem egy másik, korombeli rocker, és össze tudnánk haverkodni :D
16/16 anonim válasza:
Nekem egy vietnami étteremben vették észre. Csak be akartam ugrani egy elviteles pho levesért, de ahogy beléptem, a máskor totál kifejezéstelen arcú tulajdonosnak szó szerint hamuszürke lett az arca. Akkor tudatosult bennem, hogy talán nem kéne Napalm Death pólóban járkálni ilyen helyekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!