Volt már, hogy a pólódon lévő feliratok/képek miatt megszólítottak az utcán? Mit mondtak? Lett belőle beszélgetés, barátság, bármi?
Például a ritka hobbiddal kapcsolatos képek, szövegek vannak a pólódon, és valaki, akinek hasonló az érdeklődése, megszólított?
Ma már lehet pólóra képeket, feliratokat csináltatni tetszzés szerint.
Én sokat jártam pl kárpátiás pólóban, felsőben. Akkoriban sokan szólítottak meg. Meg a fejem is kopasz, arra is néha kérdezik, hogy "Szia, ne haragudj, de neked nem fázik a fejed??".
Néha van egy egy rövid beszélgetés, de annyi.
Nem. Nem vagyok fázós. Nagy hideg és szél is kell ahhoz, hogy egy sapkát dobjak fel. Amúgy teljesen érzéketlen a fejem a hidegre, inkább a fülem szokott lefagyni. Esőben is praktikus, mert hamar szárad utána a fejem.
Ha nem tudom kopaszra nyiratni az jobban szokott zavarni.
Zenekaros póló miatt volt hogy megkérdezték hogy pl. megyek-e a következő koncertre vagy hol hol vettem, mert nehezen kapni nőit.
Pár vicces-okkult pólómat megdicsérték már meg azt amin Schrödinger macskája van és sötétben világít. Ja meg egyszer a buszsofőr közölte a "beware of humans" feliratú pólómra, hogy ilyet ő is akar :D
Van egy macskás ruhám amit sokszor megnéznek.
[link] (nem én vagyok a képen). Volt hogy kiröhögtek, mutogattak rám. Mellettem álltak és mutogattak. Megkérdeztem van valami problémád te buz1? De nem adtak választ csak lestek tovább mint a birkák 🤔 beintettem és tovább mentem.
Pedig szerintem teljesen aranyos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!