Lányok! Közületek ki nem szeret bugyi nélkül lenni?
Általában, nyilván szex közben lekerül.
Nekem összeérnek a combjaim és salátás puncim van, el nem tudom képzelni, hogy bugyi nélkül induljak el szoknyában mondjuk, annyira összeragad mindenem. Anyukám 50 évesen is imád bugyi nélkül lenni (bár rá az én egyik problémám sem igaz).
Azontúl hüvelyi folyás valamennyi mindig van. Hát nem túl guszta csak úgy csorgatni vagy úgy akármelyik nadrágra, harisnyára mert a nadrágot nem kell minden használat után mosni optimális esetben.
Ami pedig ciki, hogy örökletes kötőszöveti gyengeség miatt enyhe inkontinenciám van, ha egy nagyot tüsszentek, vagy köhögök nem zár jól a záróizmom és picit bepisilek. Na ez bugyi nélkül iszonyat ciki lenne ha végigfolyna, így is volt már olyan hogy a nadrágom is átázott kissé.
???
Én nő vagyok, és nem szokott mensi után véres lenni a bugyim, mert betétbe vérzek. Wtf?
Szerintem pont azok a pasik - a szex kategóriában is, ott kb pasik mesélik nőként, hogy mennyire élveznek szopni - akik leírják, hogy imádnak bugyi nélkül lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!