Nagy baj, ha látszik a vágat amikor kijövök a vízből?
A bikini bugyija egyből rám tapad, ahogy kilépek a vízből és hát kirajzolódik benne a puncim. AMúgy ez egy márkás bikini, a fazonja nagyon tetszik, szívesen hordanám.
Ha ez számít, most nem vagyok szőrös. Szőrrel nem tudom milyen lenne, de tartok tőle az még feltűnőbb lenne.
Eléggé. Magyarán tevepatád lesz.
Vegyél fel olyan térdig érő bő szárú gatyát amit a hiú fiúkák viselnek, hogy a csomagjuk ne látszódjon, és akkor már nem lesz ilyen problémád.
Kérdező, a legtöbb nőnek látszik olyankor, mert ilyen a testfelépítésünk. Ez van, és nyugi, én sokáig pl sortos alsóban úsztam, abban is ugyanúgy kirajzolódott. :D
Nem érdekel, akinek nem tetszik, ne nézzen oda.
7.
A te gondolkodásoddal viszont nincsenek megáldva a hiú fiúcskák akik szégyellik a fecske fűrdőgatyán át dudorodó csomagjukat ezért inkább utcai térdgatyába rejtik el midenüket.
De a nőket meg bátorítják,hogy már színte semmi ne legyen rajtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!