Lehetséges hogy tényleg ekkora melltartó kell nekem?
Figyelt kérdés
Az első melltartómat mikor vásároltam, akkor a hölgy ránézésre azt mondta, hogy 75B jó lesz, viszont valahogy nem illeszkedik rendesen. Ha lehajolok akkor nagyon eláll a teteje, van hogy simán ülés közben is, illetve oldalt sem megfelelő. Találtam egy oldalt, A Bra That Fits a neve. Lemértem mindent és azt írta, hogy 65E vagy 70D melltartó lenne megfelelő nekem. Létezik ez? Ilyen méretben egyáltalán lehet találni melltartót?2021. júl. 29. 10:40
11/14 A kérdező kommentje:
#4es válaszoló említette a sister size dolgot is. Elvileg a 75B megegyezik egy 70C vagy egy 80A mérettel. A kisebb pánt miatt a mell jobban lelapul és nagyobb kosárra van szükség. A 70D meg az 65E nekem is nagynak tűnik, egy 70C már picivel jobban hangzik.
Az A kosár kicsi volt, a mellem felső része kb.kint volt belőle meg szoros is volt. A B kosár meg nem tart rendesen. Alapállásban elmegy, de akárhogy húzom a pántot egyszerűen nem terül el benne rendesen, nem tölti ki. Ha fekvő helyzetben elfordulok teljesen eláll a kosár. Ha lehajolok eláll megint a kosár, be lehet látni a mellemre.
2021. júl. 29. 13:22
12/14 anonim válasza:
Hát de akkor egyértelműen nagy a B kosár!
13/14 Noren1989 válasza:
"nem tölti ki, elàll"
No, innentől fix, h kisebb kosàrmérettel kellene operàlnod.
14/14 anonim válasza:
75/85-re minek melltartó. Az enyém is ekkora, és jól megvagyok nélküle. 22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!