Elhívott randizni egy nagyon helyes pasi és mehetnék majd így? A program szerintem séta, vacsi, mozi, és utánna lehet elmegyünk bulizni is. 22 vagyok ha ez számít.
2021. júl. 28. 10:41
51/58 A kérdező kommentje:
49: végül egy hétköznapibb egybe ruha volt rajtam.
50: te ritka szerencsétlen ember lehetsz már ne is haragudj. :D Szánalmas vagy.
2021. aug. 5. 06:24
52/58 A kérdező kommentje:
50: még annyi hogy légyszíves keress rá a képemre neten és dobj egy linket ahol megtaláltad. Ha úgy van ahogy képzeled (pasi vagyok és letöltött kép) akkor biztos megtalálod. Várom a linket! Előre szólok hogy nem lesz mert ez a kép még a fészemen sincs fent. Nyugodtan trollkodj ha neked ez élvezetet okoz de baromi szánalmas.
2021. aug. 5. 07:56
53/58 anonim válasza:
Szerintem Te vagy szánalmas, mivel menteni akarod magad, miután kiderült, hogy Troll vagy ezen az oldalon, de itt már nem érdekel senkit.
Lássuk a Facebook oldalad? Na, megmered mutatni, hogy valóban nő vagy? Ugye nem!
Szóval, csak izgulj itt a harisnyás képekre "pici" fiú!
54/58 A kérdező kommentje:
Figyi itt csak neked kell bizonygatnod mert te vádaskodsz :D Továbbra is várom a linket. Te trollkodod szét más kérdését mert tényként állítasz egy általad gondolt dolgot (amit nem tudsz bizonyítani sem) Itt egyedül csak te viselkedsz szánalmasan senki más. :D :D
2021. aug. 5. 08:21
56/58 A kérdező kommentje:
Nevetséges a vergődésed de kérlek folytasd :D :D :D Feldobod a napom.
2021. aug. 5. 09:47
57/58 anonim válasza:
Itt csak Te vergődsz, senki más.
58/58 A kérdező kommentje:
Igen :D :D
2021. aug. 5. 10:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!