Elhívott randizni egy nagyon helyes pasi és mehetnék majd így? A program szerintem séta, vacsi, mozi, és utánna lehet elmegyünk bulizni is. 22 vagyok ha ez számít.
2021. júl. 28. 10:41
41/58 A kérdező kommentje:
Igen biztos :D
2021. júl. 31. 14:39
42/58 A kérdező kommentje:
39: Megírom!
2021. júl. 31. 14:39
43/58 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__randizas..
Ezt meg képet pedig este raktad fel hasonló dumával.
Épeszű nő nem vesz fel ilyen vastag harisnyát 40 fokban.
44/58 anonim válasza:
Erre szokták mondani, az internet nem felejt. Kár, hogy a kérdezőt ilyenkor nem lehet pontozni. Legtöbb esetben megérdemelnék.
45/58 A kérdező kommentje:
Remélem a másik kérdés feltevője is jelent majd. Látom az ő kérdésénél is trollkodtál. Nem tudom honnan veszed a hülyeségeket de gáz amit művelsz már ne is haragudj. Ha neked ez okoz lelki vagy testi örömöt akkor csináld csak. Engem nem zavar, előbb utóbb úgyis tiltva leszel.
2021. júl. 31. 14:51
48/58 A kérdező kommentje:
Minden jól alakult! A többiről nem nyilatkozom. :)
2021. aug. 4. 13:10
50/58 anonim válasza:
Ő nadrágban, mert a végén kiderült kis csoró gyerek, aki ilyen képekre izgul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!