H&M visszaküldés hogyan működik?
Eddig még több mint 3 év alatt soha nem kellett egy online rendelésemet sem visszaküldenem de most sajnos túl nagy lett a méret. Letéptem ami a rendeléshez volt papír, ráírtam az okot meg a mennyiséget. Visszacsomagoltam a terméket és melléraktam ezt a kitöltött papírt.
A papíron az volt írva hogy klubtagoknak nem vonják le a 990ft-ot viszont online nem olvastam ilyet. Akkor most melyik igaz?
Olvastam hogy meg kéne adnom a H&M oldalán a számlaszámom viszont nem találtam hogy ezt hol kéne pedig rendesen végignéztem. Valaki tudná linkelni?
Ugye úgy van hogy online ki kell tölteni ilyen visszaküldési papírt is ahol meg kell adni a címem stb. A csomagra rá kell valahogy raknom a címet ahova visszaküldöm vagy ez ilyenkor automatikus?
Bocsánat ha nagyon hülye kérdések de soha nem csináltam ilyet és hiába olvastam el mindent a H&M oldalán a visszaküldésről néhány dolog nem túl egyértelmű. Előre is köszönöm mindenkinek aki akármelyik kérdésemre tud válaszolni.
Epp ma érkezett egy csomag, és 1 tétel megy vissza.
Erre menj rá, gorgess lejjebb és van olyan hogy h&m csomag visszaküldes. Kitoltod, kivalasztod a napot mikor jöjjön a futár.
A fiokodban a fizetési beállításoknál megadod a szamlaszamod iban formátumban. Ha nem tudod, neten van iban kalkulátor.
Kb a futár elviszi a csomagot, 1 hét múlva kapod meg a pénzt. A visszakuldesre nem vonnak le pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!