Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Aboutyoun hogy működik a...

Aboutyoun hogy működik a visszaküldés?

Figyelt kérdés

Van ott olyan, hogy "ingyenes szállítás és visszaküldés" illetve "90 napos visszaküldés"...

Ez pontosan, hogy működik?

Én szeretnék egyszerre elég sok dolgot rendelni, 80% biztosan jó lesz, de a maradék kicsit bizonytalan, hogy jó lesz e mérteben...

Tehát lehet e olyat, hogy átveszem a csomagot, majd amiről kiderűl, hogy nem jó azt vissza küldöm és csakis azokat?

Vagy csak hibás terméket lehet visszaküldeni?

2020. márc. 4. 20:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
4%

Annyi pénzből inkább menj el rendes ruhákat venni, ne a luxusturkálóban szórd el. ;)

Az ingyenes visszaküldés egy nagy kamu, az ügyfélszolgálatot sem fogod elérni hetekig...

Plusz a minőség is gyatra, innen-onnan összekukázott, leselejtezett göncöket adnak el háromszoros áron.

Igényes nő nem rendel tőlük semmit.

2020. márc. 4. 21:18
 2/14 anonim ***** válasza:
93%
Simán működik bejelented megírod mikorra kéred a futárszolgálatot és ennyi
2020. márc. 4. 21:27
 3/14 A kérdező kommentje:

#1. Te mégis miről beszélsz?

Nem használt ruhákkal kereskednek, viszonteladók... Ugyanazt a Nike cipőt adják, mintha a Niketól rendelném, stb.

Prémium márkák is vannak ott mint Camel, BOSS, stb.

Lehet, hogy 1-1 dolgot kicsit drágábban adnak, mint amennyiért a konkrét márkakereskedés, viszont cserébe nem kell 1000 felől rendelni...

Illetve kifutó dolgokra van egy csomó akció.

2020. márc. 4. 21:39
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Csak kiválasztod mit szeretnél visszaküldeni, illetve hogy melyik nap menjen a futár, és nincs más dolgod, mint várni. :)

Én már küldtem vissza terméket, és ennyi volt az egész.

2020. márc. 4. 21:55
 5/14 A kérdező kommentje:

Köszi!

De nekem kell feladnom, és visszatérítik a termék árával együtt ennek a költségét is a számlámra, vagy valahogy értesítenem kell Őket a visszaküldési szándékomról, s kijön a futár és neki kell odaadnom? Mert mindkettőt hallottam már...

Melyik az igaz?

Az első egyszerűbbnek és reálisabbnak tűnik.

2020. márc. 4. 22:01
 6/14 A kérdező kommentje:

Ja, látom mindketten a futáros verziót írjátok...

Akkor viszont hol és hogy kell jelezni, hogy valamit visszaküldenék?

2020. márc. 4. 22:02
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Bemész a rendelésekbe, kiválasztod azt a rendelést ahonnan vissza szeretnél küldeni valamit, és ott már meg fogod találni a visszaküldési űrlapot. (Online kell csak kitölteni és napot választani mikor menjen a futár.)
2020. márc. 4. 22:09
 8/14 A kérdező kommentje:
Oh, értem! Nagyon köszi!
2020. márc. 4. 22:11
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Bár én nem Magyarországon élek, de gyakran rendelek az aboutyou-ról, nekem mindig mellékelnek a csomagban egy utasítást a vissza küldésről, illetve eleve küldenek egy le húzható tapadós papírt ami tartalmaz minden adatot róluk, amit fel tudsz ragasztani a csomagodra.
2020. márc. 5. 00:18
 10/14 anonim ***** válasza:
97%
És mennyi időbe tellik, amíg visszautalják a pénzt?
2020. márc. 8. 01:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!