Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fürdőruha kérdés. Ez ciki...

Fürdőruha kérdés. Ez ciki vagy sem?

Figyelt kérdés
Valamelyik éven vettem egy hosszított (szoknyás) egyrészes fürdőruhát de azért nem szeretem mert mell résznél nem merevített. Most olyan helyre megyünk majd nyaralni egy hétre ahol az időnk nagy részét strandon fogjuk tölteni. Mindenképpen hosszított fürdőruhát szeretnék de egyik sem merevítős, ezért azt találtam ki, hogy mi lenne ha vennék egy sima fürdőruhát ami legalább merevítős, és vennék egy színben passzoló fürdőszoknyát hozzá. Nem tudom mennyire látszódna, hogy nem egyberészes vagy hogy nézne ki az összkép. Szerintetek ez ciki lenne?

2021. júl. 22. 11:07
 1/3 anonim ***** válasza:
20%
Hát igen, nehéz úgy felvenni , hogy ne csússzon el és akkor ne derüljön ki a turpisság.
2021. júl. 22. 11:31
 2/3 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem nem látszódna. Nekem is van egy fürdőszoknyám, bár én bikinifelsővel szoktam hordani és mindig cserélgetem hozzá a felső részt. Össze lehet őket rakni úgy, hogy ne tűnjön fel senkinek.
2021. júl. 22. 11:47
 3/3 anonim ***** válasza:
91%
Ne ragaszkodj görcsösen az egyforma színhez. Úgysem találsz olyat. Most meg úgyis divat az összeválogatott bikini.
2021. júl. 22. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!