Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen táskát vegyek bőrdzseki...

Milyen táskát vegyek bőrdzsekihez?

Figyelt kérdés

Vettem egy fekete bőrdzsekit őszre és ahhoz szeretnék táskát venni. De nem igazán tudom milyen illik hozzá. Iskolatáskáról beszélek. ^^ Örülnék pár linknek. Gondolom tudjátok milyen dzseki, az a tipikus motoros fekete.

Köszí. 14/L

2010. aug. 27. 20:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Ilyent. :D

[link]

Sulinkban sokan ilyesmi táskákat használnak. Érdekes módon bele is fér minden sulis cucc..

De egyébként szerintem bármilyen hátitáska illene hozzá, ami nem rajzfilmfigurás, vagy túl kislányos.

2010. aug. 27. 21:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Mivel 14 éves vagy, ezért nem ajánlom az ilyen bőrtáska szerűségeket, mert úgy néznél ki velük, mint egy felnőtt ruhába bújtatott gyerek, szóval pont ellenkező hatást érnél el vele.

Szerintem jobban illik hozzá az oldaltáska, mint a hátitáska, és mindenképpen valami egyszínűt javasolnék.

Viszont a hátitáska egészségesebb, és mivel te még nagyon növésben vagy, ezért az jobb választás lehet, abból pedig az a sima egyszerű, mondjuk amilyenek az eastpack hátitáskái. Sztem ezekből bármilyen szín jól mutat és bármihez fel lehet venni őket. Én amúgy kb 20 éves koromig ilyennel jártam fekete színben :)

[link]

2010. aug. 28. 00:16
 3/3 anonim ***** válasza:

én málhazsákot vagy szimatszatyrot vennék hozzá, de nem tudom h van-e valami stílus amit képviselsz

14/L

2010. aug. 29. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!