Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy Rolex Explorer 2 felvehető...

Egy Rolex Explorer 2 felvehető öltönyhöz, vagy ahhoz nagyon gàz?

Figyelt kérdés

2021. júl. 19. 14:14
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
És hogy meg lenne sértődve, ha megtudná, hogy tényleg ledoktoráltam...
2021. júl. 19. 15:54
 22/34 A kérdező kommentje:

Na itt árulod el magad, hogy saját magadból indulsz ki barátom! :D

Azt hiszed, hogy engem fusztrál, vagy földhöz ver, hogy te ledokoràltàl? :D Xd

Hát rohadtúl nem! :D Gratulàlok! Ügyes vagy! Ettől nekem nem lessz rossz napom! :D

Nekem csak egy érettségim van, de ettől nem érzem magam kevesebnek, ès te sem attól vagy több ember, mert nagyobb a vègzetsèged. De látod èn felvállalom magam, ès nem oltogatlak, hogy stréber nagyokos.

De tèged baromira fusztrál, hogy valaki szeretne venni egy órát, és feltesz egy ártatlan kèrdèst. Most akkor ki van megsèrtődve? :D

Szép napot! ;)

2021. júl. 19. 16:21
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

fusztrál? Az mi? Ha már éreccségizté?

De nem mindegy neked, mi mi írunk? Felveheted sortnadrág + izompólóhoz, szmokinghoz, frakkhoz, amihez jólesik.

2021. júl. 19. 16:25
 24/34 A kérdező kommentje:
Én kérek elnézést, hogy felmertem tenni egy kérdést, és hozzáértő vélemènyt mertem kérni.
2021. júl. 19. 16:47
 25/34 anonim ***** válasza:
90%
Azt kaptál. Felveheted.
2021. júl. 19. 16:49
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
A Rolex acél sportórái nem öltönyórák. Talán egy 36-os Datejust átrakba bőrszíjra még az elmegy kategória de egy buflák Explorer II az mindenhogy ciki. Persze ha a magyar adócsaló vállalkozók báljára készülsz oda teljesen oké.
2021. júl. 21. 10:47
 27/34 anonim ***** válasza:
39%

Kerdezo, felveheted. En is felveszek submarinert zakohoz, oltonyhoz - persze csak ha nem white tie a rendezveny.

A regi exp2 meg minden, csak nem buflak:))

Sok itt a frusztralt alak, sajna.

A Rolex egyes modelljeiben pl pont az is tokjo, hogy zakohoz, de egy sima pikepolohoz is felveheted oket. Hajra!

/me most Patekot fog felvenni, polohoz. Mert nem erdekel frusztralt gyk-tagok velemenye:)

2021. júl. 21. 13:22
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Business casual outfithez még elmegy de az felett ciki. Az explorer egy outdoor sportóra. Nem erre van kitalálva. Vegyél egy Cartier Tankot vagy egy JLC Reversot. Azok pont lefedik azt amit a Rolex nem és nem is olyan drágák.
2021. júl. 21. 14:24
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

Segítek!

Egy normális használt kocsi ára: [link]

Vedd meg, és viseld!

2021. júl. 21. 21:28
 30/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a normàlis válaszokat. Mèg az új Rolex GMT Batmannal szemezek még. Most fedesztem fel. A jubbele szíjal nem tetszett, de most végre kijött újra oyster szíjjal, így már gyönyörű. Méretileg is kisepp mint az Explorer 2 és szerintem szebb is. Olyan óràt szeretnék amit mindenhez feltudok venni, aztán majd kèsőbb ha lessz rá kess szeretnék egy Patek Calatravát öltönyórànak. De az sok év lessz mire összejön. Addig is beérem egy Rolex Batmannal. :)
2021. júl. 22. 11:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!