Egy Rolex Explorer 2 felvehető öltönyhöz, vagy ahhoz nagyon gàz?
Na itt árulod el magad, hogy saját magadból indulsz ki barátom! :D
Azt hiszed, hogy engem fusztrál, vagy földhöz ver, hogy te ledokoràltàl? :D Xd
Hát rohadtúl nem! :D Gratulàlok! Ügyes vagy! Ettől nekem nem lessz rossz napom! :D
Nekem csak egy érettségim van, de ettől nem érzem magam kevesebnek, ès te sem attól vagy több ember, mert nagyobb a vègzetsèged. De látod èn felvállalom magam, ès nem oltogatlak, hogy stréber nagyokos.
De tèged baromira fusztrál, hogy valaki szeretne venni egy órát, és feltesz egy ártatlan kèrdèst. Most akkor ki van megsèrtődve? :D
Szép napot! ;)
fusztrál? Az mi? Ha már éreccségizté?
De nem mindegy neked, mi mi írunk? Felveheted sortnadrág + izompólóhoz, szmokinghoz, frakkhoz, amihez jólesik.
Kerdezo, felveheted. En is felveszek submarinert zakohoz, oltonyhoz - persze csak ha nem white tie a rendezveny.
A regi exp2 meg minden, csak nem buflak:))
Sok itt a frusztralt alak, sajna.
A Rolex egyes modelljeiben pl pont az is tokjo, hogy zakohoz, de egy sima pikepolohoz is felveheted oket. Hajra!
/me most Patekot fog felvenni, polohoz. Mert nem erdekel frusztralt gyk-tagok velemenye:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!