Egy Rolex Explorer 2 felvehető öltönyhöz, vagy ahhoz nagyon gàz?
Nem fogom senkinek bizonygatni, meg belemenni, hogy kinek mire van pénze. Én nem azért veszek óràt, hogy felvágjak vele, csupàn órakedvelő vagyok. Valóban egy règi àlmom egy Rolex és régóta gyűjtök rà, de meg is veszem mert nekem megéri. Veszteni nem vesztek rajta semmit. Az, meg hogy ki írok egy àrtatlan kérdést ide, az nem tudom miért olyan nagy bűn? Tudtommal ezért van ez az oldal. Nem? De igazad van! Èn vagyok a hülye, hogy ide írok ki bàrmit is, mert itt negatív, rosszindulatú, beszólogatós komenteken kívűl nem sok màst tapasztalok.
Ez tipikusan olyan, mint egy youtuber alà irogatni, hogy mekkora szar amit csinàl, de senki nem kötelezte rà, hogy nèzze.... Itt se kötelező vàlaszolni, ha neked nem tetszik a kérdèsem, de nyilvàn ettől most k*va okosnak érzed magad, hogy megmondod a tutit!... :D
Van néhány celeb kis hazánkban is, aki 10-20-30 éve annak is örült, ha a kifli csücskéből maradt tegnapról, de ma a gyémánt nyakék a minimum elvárás. Szerencsére én nem tartozom közéjük. Nem születtem vagyonosnak, de a sors különös kegye folytán ma már gazdagnak mondhatom magam. Viszonylagos luxusban élek. Ezt is meg kell tanulni méltósággal viselni.
Nem kérkedem, nem hivalkodom a pénzemmel.
Gondolod, hogy a kérdésedet olvasva majd valaki elájul, hogy hűha, Rolexe van.
Ne értse senki félre (mondom, magam is szegény voltam), de a parizeres zsömle, kelkáposzta-főzelék, napi robot rabságából ez valami csoda nagy dolog lehet.
Meg tudom magamnak venni, mert van rá pénzem. De ennyi csak.
És nem itt kérdezem meg, hogy kisestélyihez jó lesz-e.
"Èn vagyok a hülye"
Egy ilyen kérdés után ezt senki nem fogja megcáfolni.
Úgy beszélsz minta ismernèl engem. De örülök, hogy névtelen beszèlgetèsből megtudod állapítani, hogy ki milyen iskolázotsàgú, meg milyen művelt. Te biztosan diplomàs doktori címmel rendelkező zseni vagy. :D
Erről beszèlek baràtom. Egy rosszindulatú megkeseredett ember vagy, aki itt ossza az èszt, meg okoskodik, mert való életben egy nagy nulla. De nem baj, legyèl boldog tőle, ha neked erre áll fel. Nincs miről beszélnünk. Tipikus magyar mentalítàs... Veled elentétben én nem nèzek le senkit. Csak az ilyen rossz indulatú nèvtelen szàjkaratés nethuszàrokat mint te. De nem is pazarlom itt az időmet. Van életem, ès nem szorulok rá, hogy màs kérdezőket oltogassak, meg okoskodjak nekik. Nekem nem ez okoz örömöt. De ha neked igen, hát lègy boldog tőle. Szar lehet neked, meg a többi majomnak is. Dehát ez van. Na pà! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!