Rövidnadrág szára felcsúszik, mit tehetnék ellene?
Lány vagyok. Vettem egy viszkóz anyagú rövidnacit, ami nagyon tetszik. Nem olyan egészen rövid, majdnem combközépig ér. De menet közben felcsúszik középen :( Kényelmetlen is, meg szörnyen ronda látvány, hogy felgyűrődik combtőig. Ti hogyan oldjátok ezt meg?
Olvastam, hogy hajlakkot kell fújni a lábra, az beválik?
#10 nem érzem megszólítva magam, tekintve, hogy külön leírtam, hogy nem divatos ruhadarabról beszélünk. Erről ennyit.
Azzal meg nem dicsekednék a helyedben, hogy "Felőlem a mai nőket előttem erőszakolhatnák meg az sem érdekelne". Hidd el, hogy ez nem a 'mai nőket' minősíti.
Akinek nem inge, ne vegye magára!
És hát amit írtam arra büszke vagyok, mivel a mai nők öltözködése erköltsön aluli.
Ha emiatt atrocitás ér valakit, hát istenem..
A másik dolog ami a közönyösségemet támasztja alá az pedig a sok iskolát végzett jogalkotók által hozott és drága parlamentünk által megszavazott törvények, amik minden esetben a bűnöst szolgálják, tehát hogy ha én egy ilyen inzultus során közbelépnék, az színte minden esetben önbíráskodásnak minősűl ami börtönbűntetéssel jár.
Így inkább meghagyom ezt a pintérhuszároknak, ha már az adómból kapják a fizetésüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!