Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Rövidnadrág szára felcsúszik,...

Rövidnadrág szára felcsúszik, mit tehetnék ellene?

Figyelt kérdés

Lány vagyok. Vettem egy viszkóz anyagú rövidnacit, ami nagyon tetszik. Nem olyan egészen rövid, majdnem combközépig ér. De menet közben felcsúszik középen :( Kényelmetlen is, meg szörnyen ronda látvány, hogy felgyűrődik combtőig. Ti hogyan oldjátok ezt meg?

Olvastam, hogy hajlakkot kell fújni a lábra, az beválik?

2021. júl. 18. 19:08
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

#10 nem érzem megszólítva magam, tekintve, hogy külön leírtam, hogy nem divatos ruhadarabról beszélünk. Erről ennyit.

Azzal meg nem dicsekednék a helyedben, hogy "Felőlem a mai nőket előttem erőszakolhatnák meg az sem érdekelne". Hidd el, hogy ez nem a 'mai nőket' minősíti.

2021. júl. 19. 15:01
 12/12 anonim ***** válasza:
0%

Akinek nem inge, ne vegye magára!

És hát amit írtam arra büszke vagyok, mivel a mai nők öltözködése erköltsön aluli.

Ha emiatt atrocitás ér valakit, hát istenem..

A másik dolog ami a közönyösségemet támasztja alá az pedig a sok iskolát végzett jogalkotók által hozott és drága parlamentünk által megszavazott törvények, amik minden esetben a bűnöst szolgálják, tehát hogy ha én egy ilyen inzultus során közbelépnék, az színte minden esetben önbíráskodásnak minősűl ami börtönbűntetéssel jár.

Így inkább meghagyom ezt a pintérhuszároknak, ha már az adómból kapják a fizetésüket.

2021. júl. 20. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!