Honnan tudnék rendelni rövidnadrágos overált? Nem találok.
Figyelt kérdés
2021. júl. 14. 15:57
1/11 anonim válasza:
Nem tudom pontosan milyen fazonúra gondolsz, de a fast fashion üzletek jelenleg tele vannak rövidgatyás overálokkal. Nézz szét pl a New Yorkerben.
2/11 anonim válasza:
Én rengeteg helyen látok, konkrétan tömve vannak az üzletek és a webáruházak.
The mood, Starstyle, Moda Pannacotta, Masni fashion, H&H fashion, de H&M és társaiban is, estig tudnám sorolni.
3/11 A kérdező kommentje:
New yorkerben néztem tegnap,nem tetszett,vállvillantós volt meg barna nem szeretem.
Bővebb fazonú,virágos,csíkos,leveles ilyesmi.
Egyszerű trikós vállú,gumis derekúra gondolok.
2021. júl. 14. 16:30
4/11 anonim válasza:
Mondom, nézd végig ezeket az oldalakat, mindenhol van.
5/11 A kérdező kommentje:
Az lesz,megnézem őket.köszi
2021. júl. 14. 17:00
6/11 anonim válasza:
Romperre gondolsz? A H&M tele van pontosan ilyenekkel, nekem onnan van rengeteg virágos, színes, “trikós vállú” darabom.
7/11 A kérdező kommentje:
6os,igen,romperre.H&M webshopban nem találtam.Csak egyszìnűt.
2021. júl. 15. 11:49
8/11 anonim válasza:
Ez érdekes. Most megnéztem a HM wrbshopot én is, és kapásból kiadott 3 mintásat, ebből 2 virágos.
9/11 A kérdező kommentje:
Hogy írtad be a keresőbe?én bénázok akkor...
2021. júl. 15. 16:50
10/11 anonim válasza:
A H&M applikáción nézem. Rámentem a női ruháknál az “overál” menüpontra, és szűrőnek beállítottam, hogy a “minta” legyen mintás és virágos. Így kiadott 3 darabot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!